Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Avatar photo
Adem ÇEVİK

Türkiye Devletinin dini yeniden İslam olmalıdır!

Siyonist işgalcilerin dayattığı Laiklik Kemalizm kalkmalı, Devletin dini yeniden İslam olmalıdır!

Adale tPlatformu HakBir: Siyonist işgalcilerin dayattığı Laiklik kalkmalı, Devletin dini İslam olmalı

10 Nisan 1928’de “devletin dini İslam’dır” ilkesinin kaldırıldığını hatırlatan AdaletPlatformu HakkBirr Türkiye Aile Meclisi Başkanı Âdem Çevik, anayasadaki değiştirilemez maddelerin değiştirilmesi ve devletin dininin yeniden İslam olması gerektiğini söyledi.

https://basinaciklamasi.t.me hakbirr.t.me SectikleriniDenetle.t.me SEDE milliirade.t.me MİM

Siyonist işgalcilerin dayattığı LAiklik Kamalizm kalkmalı, Devletin dini yeniden İslam olmalıdır!

Türkiye Aile Meclisi: Siyonist işgalcilerin dayattığı LAiklik kalkmalı, “Devletin dini İslam” olmalıdır

10 Nisan 1928’de “devletin dini İslam’dır” ilkesinin kaldırıldığını hatırlatan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Âdem Çevik, anayasadaki değiştirilemez maddelerin değiştirilmesi ve devletin dininin yeniden İslam olması gerektiğini söyledi.

İsmet İnönü ve arkadaşlarının imzasıyla 10 Nisan 1928’de Resmi Gazete’de yayımlanan kararla anayasada geçen “Devletin dini İslam’dır” ibaresi kaldırılarak yerine “laiklik” getirildi.

20 Nisan 1924 Anayasası’nda devletin dininin ‘İslam’ olduğu ibaresinin kaldırılmasının 96’ıncı yıldönümü münasebetiyle yazılı açıklama yapan Türkiye Aile Meclisi ve Adalet Platformu Başkanı Âdem Çevik, yeni anayasa tartışmalarının devam ettiği bu günlerde sivil bir anayasanın yapılmasının elzem olduğunu, anayasada darbecilerin dayattığı “değiştirilemez” denilen maddelerin değiştirilmesi ve “Devletin dini İslam’dır” ibaresinin yeniden anayasaya konulması gerektiğini ifade etti.

Anayasadan “Devletin dini İslam’dır” ibaresinin kaldırılmasıyla İslam’a, Allah’a ve millete harp ilan edildiğini söyleyen Çevik, söz konusu değişiklikle birlikte irtica ve şeriat gibi terimler üzerinden İslam’a, İslami değerlere saldırıların yapılmaya başlandığını hatırlattı.

Çevik, “Bilindiği gibi meclis Hacı Bayram’dan yapılan dualarla açıldı. Filistin Gazze cephesinden Kaçan siyonist sabataist masonlar İstanbul işgaline çanak tuttular ve İstanbul Meclisi Mebusan’ın 12 Nisan 1920’de ingilizlerin işgalini önlemediler.

Türkiye İslam Devleti kuruluşunda halifeye, hilafete bağlılık yemini vardı 28 Nisan 1920’de içki yasaklandı ama 15 Nisan 1923’te birinci meclis feshedilerek ilk siyonist masonik darbe gerçekleşmiş oluyor.isgalci Yunan Latin alfabesi dayatılıyor siyonist dayatmayla dil soykırımı yapılıyor. 8 Nisan 1924’de İslam şeriat hukuku kaldiriliyor yerine hristiyan Katolik laik dinsiz kanunlarla idare ediliyoruz. Siyonizm ile siyaset ve ticaret yapanlar Siyonizmin dayattığı anayasa yasa mevzuat ve müfredat konusunda 4 maymunu oynuyor dilsiz şeytanlık yapıyoruz ..

İsviçre’den, Almanya’dan, işgalci İtalya, Yunanistan ve Fransa’dan alınan kanunlar ve ahiret ahlak anlayisi olmayan laiklik/dinsizlik yürürlüğe girdi. İslam’a, fıtrata aykırı olan kanunlar Türkiye’nin gündemine oturdu ve tam en az 100 senedir Siyonizm sabataizm LAisizm mason işgalci kanunlarıyla yönetiliyoruz İsrail’e ve destekçilerine yerli yabancı isbirlikcikerine en büyük boykot devletimizin fabrika ayarlarına geri dönmeli yönetim şekli şûra temelli Türkiye İslam Cumhuriyeti olmalıdır. Fikir düşünce ifade hürriyetinin önündeki en büyük mesele 5816 kalkmalı tüm mahkemelerden M.Kamal ikonlar ve eğitim sistemindeki kamalist dayatma ve fulbright Erasmus kaldırılmalı. Siyonizm dayatmasi tüm antlasmakar Basta Lozan taninmamalidir Meclisi Mebusan Binası misakı milli müzesi olmalidir ” dedi.  

13/27 Nisan halife Abdulhamid kabrindeyiz. tüm siyonist sabataist İ.T.  mason darbelere lanet!…

Adem Çevik

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ