Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kullanım Koşulları

Gündeminiz ‘NET‘ Olsun

YAYIN İLKELERİ

NETHABERLER.COM, Medya ve basın ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları da saklıdır. 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber sitesi portalımızda yayınlanan haber ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazı ve yorumlarda haber kaynağı ve yazarlar sorumludur. Haber sitemizde bulunan tüm harici linkler diğer bir sayfada açılır. NETHABERLER.COM, sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan da haber kaynağı ve yazarları sorumludur.

AMAÇ: Haber sitemiz NETHABERLER.COM olarak; ziyaretçilerimiz ve gönüllü çalışanlarımız dahil olmak üzere gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu Uluslararası Sözleşmeler ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi kişilerin haklarını kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir. Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; ziyaretçilerimizin ve internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz bütün kişisel verilere ilişkin verinin saklanması kapsamında işlevsellik gerçekleştirmekteyiz.

Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verilerin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, şahsi bilgilerin gizliliği, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz. Kişisel verilerin korunması maksadı ile ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini, mevzuat ile güncel ve gelişmiş teknolojiye uygun şekilde almaktayız.

Söz konusu bu Politika, tanıtım veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri açıklamaktadır.

Yasal Bildirimler İçin: NETHABERLER.COM adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı şiarla kendinde benimsemiştir. NETHABERLER.COM, 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve  TELİF-TESCİL konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri, bilgi@nethaberler.com mail iletişim adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz ilgili birimlerimiz tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

SON HABERLER