Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Okul Aile Birliği, ‘Okul Aile Birliği’ Çağrısı yaptı

Türkiye Okul Aile Birliği’nden

Türkiye Okul Aile Birliği’nden ‘Okul Aile Birliği’ Çağrısı.

NEİY, Ahlaksızlık ve Terör Tehdidine karşı elbirliği ile Varoluş Savaşımızı önceAile önceAhlak şiarıyla kazanmak mecburiyetindeyiz.
31 Ekim tarihine kadar sürecek olan ‘Okul Aile Birliği’ seçimlerine dikkat çeken Türkiye Okul Aile Birliği, “Ahlaklı nesiller yetiştirmek için önce Ahlak ve maneviyat şiarıyla Aile yapımızı ifsad eden projelerin çocuklarımızın okuluna girmemesi için bizler de ‘Okul Aile Birlikleri yönetiminde vazife almalıyız.” çağrısında bulundu.


Türkiye Aile Meclisi’nden Okul Aile Birliği çağrısı
Türkiye Aile Meclisi bünyesinde bulunan 3 bin STK’nın üyelerine ve duyarlı ailelere seslenerek, ‘Okul Aile Birliği’ seçimlerine katılma çağrısı yaptı.
Türkiye Aile Meclisi tarafından, ülke genelindeki tüm okullarda 31 Ekim tarihine kadar sürecek ‘Okul Aile Birliği’ seçimlerine ilişkin şu açıklama yapıldı:
‘Geleceğin sahipleri çocuklarımızı gençlerimizi yalnız bırakamayız’
“Geleceğin sahipleri olan gençlerimize sahip çıkmalıyız. Gençlerimiz NEİY Ne Eğitim Ne İstihdam, Ne Yerleştirme tehdidine sorumsuzluğuna karşı önceAhlak önceAile Seferberliği başlatmalıyız. Teşhircilik Tacizcilik şehvet terörüne karşı hukuki kanuni idari ahlaki tedbirleri uygulatmalıyız. Toplumsal cinsiyet eşitliği veya Toplumsal Cinsiyet Adaleti benzeri fıtratımıza aykırı faaliyetlerle aile yapımızı ifsad etmek isteyen güçler okullarda da baş rolde yer alıyor.
Aileyi ifsad eden projelerin çocuklarımızın okullarına girmesini engellemek zorundayız. #önceAile şiariyla hareket eden tüm gönüllülerimize ve bileşenlerimizden 3 bin STK’nın yönetim kurulu ve üyelerine sesleniyoruz. Okul idareleri kanun yönetmelik gereği duyuru yaparak demokratik seçimler yapmak zorunda olduğunu hatırlatalım. Eğitim #önceÂile’de başlar okullarda devam eder. ‘Okul Aile Birliği’ seçimlerini önemsemek zorundayız. Aksi taktirde aile ve eğitim politikalarından şikayet hakkımız olamaz. Hiç bir etkinlik yapamıyorsak bile çocuklarımıza gençlerimize gelecek zararları engellemek zorundayız.

Okullarda Aile Okulu, Aile Meclisi AİLEM kolları ve Anne Baba Çocuk ABC okullar sınıflar seminerler dersler ve sohbetler yarışmalar yaparak ailemizi neslimizi koruma faaliyetleri yapmak zorundayız bu vazife Tahrim süresi 6.ayette aileni Koru emriyle veriliyor.

Anayasanın 41.maddedi gereği Ailenin ve gençlerin korunması için genetiğiyle oynanmis aile Medeniyetimizi yeniden diriltmek için BİREY GENDER ve ToplumsalCinsiyet maskesiyle aileyi yoketmek isteyen küresel şer Seyrani güclere yerli isbirlikcilerine KAOS çıkarmak isteyenlere karşı elbirliği ile mücadele etmek imanı insani ahlaki vicdani ve vatanı vazifemizi hatırlatıyor Okul Aile Birliği seçimlerinde görev almaya davet ediyoruz.
Türkiye Okul Aile Birliği olarak ailemizi neslimizi dini devleti korumak için kurannesli yetiştirmek için kuran ve meali dersi, yaşayankuran resulullahin hayatı dersi ahlak dersi anaokulundan üniversiteye kadar mecburi olmalı ve imtihanlarda bu derslerden puanlara ehemmiyet verilmeli”

@AdemCevik

905327036115