Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

9. YARGI PAKETİ MADDELERİ VE İÇERİĞİ | 9. Yargı Paketi çıkacak (genel af çıkacak mı?) mı?

Yeni yargı paketi maddeleri

Yeni yargı paketi maddeleri ve içeriği son dakika gelişmeleri ile yakından takip ediliyor.

9. YARGI PAKETİ MADDELERİ VE İÇERİĞİ || Gözler Meclis’te! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, genel af var mı, çıkacak mı?

Adalet Bakanlığı bünyesinde hazırlanan ve önemli düzenlemeleri içeren kanun teklifinin TBMM’de görüşüleceği tarih merak ediliyor. Konu ile ilgili araştırmalar sürerken Bakan Tunç’tan açıklama geldi. Takvimin çok uzamayacağı belirtilirken mahkum ve yakınları genel af var mı sorusunu bir kez daha gündeme taşıdı. Peki, 9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek, Meclis’e geldi mi, maddeleri neler, genel af var mı? İşte, denetimli serbestlik, ceza indirimi, infaz düzenlemesi son durum gelişmeleri…

9. Yargı Paketi son dakika haberleri yakın takibe alınmış durumda. Yeni yargı paketi maddeleri, içeriği ve kapsamı özellikle mahkum ve aileleri tarafından araştırılıyor. Ceza indirimi, denetimli serbestlik, infaz düzenlemesi gibi önemli düzenlemeleri içeren kanun teklifinin yakın zamanda TBMM gündemine gelmesi bekleniyor. Geri sayım sürerken Bakan Tunç, Meclis’e geleceği tarih hakkında bilgi verdi. Peki, 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak, mahkumlara genel af var mı? İşte, merak edilen tüm detaylar…

9. YARGI PAKETİ MADDELERİ VE İÇERİĞİ || Gözler Meclis’te! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, genel af var mı, çıkacak mı?

9. YARGI PAKETİ NE ZAMAN MECLİS’E GELECEK? BAKAN TUNÇ AÇIKLADI!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni anayasaya ilişkin soru üzerine Bakan Tunç, bu konudaki çalışmaların Meclisin uhdesinde olduğunu vurguladı.

Bakan Tunç, yargı alanında yeni düzenlemeler içerecek kanun teklifleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruya, “9. Yargı Paketi’yle ilgili çalışmamız son aşamaya geldi. 9. Yargı Paketi’ni de Meclis tatile girmeden Meclisin gündemine getireceğiz” yanıtını verdi.