Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’da halka seslendi: Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz?

Son dakika… Seçim çalışması

Son dakika… Seçim çalışması kapsamında Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 1960 Darbesi’ni hatırlatarak, “Menderes’in yeter söz milletindir diye yürüdüğü yolculuk 27 Mayıs darbesi ile son buldu. Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz?” dedi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da halka seslendi: Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Efeler diyarı Aydın’daydı. Halka seslenen Erdoğan, Adnan Menderes’in idam edilişinin arka planında o dönemin CHP’sinin büyük rolü olduğunu vurgulayarak Pazar günü gerçekleşecek seçim için önemli mesajlar verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde;

“Biz Aydın’ı çok seviyoruz. Efeler, yiğitler diyarı, zeybeğimizin şehri Aydın, seni yürekten selamlıyorum. Sen ki, tarihçilerin, seyyahların güzelliğini öve öve bitiremediği Aydın’sın. Bugün bir kez daha sizleri muhabbetle selamlıyorum. 

Şehrimize kazandırdığımız eserlerin sizlere bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul’da 1 milyon 700 bin kişiyle buluştuk. Aydın her zamanki gibi bugün de çok güzel. Bu Aydın isterse bu defa sandıkları bir başka patlatır. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin diyorum.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da halka seslendi: Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz? - Resim : 1

Bu sene Ramazan ayını özellikle deprem bölgesindeki illerimize ayırdık. Gidemediğimiz illere inşallah teşekkür ziyareti yapacağız. Bunun için 14 Mayıs’tan zaferle çıkmamız gerekiyor. Önümüzde 4 gün kaldı. Pazar günü evlatlarımızın geleceği adına önemli karar vereceğiz. 

Bu CHP LGBT’ci mi bu İYİ Parti LGBT’ci mi bu HDP LGBT’ci mi? Bu yavrucukları hiç saymıyorum. Belediye başkanları bunların en büyük finansörü. LGBT AK Parti’ye MHP’ye girebilir mi Cumhur İttifakı’na girebilir mi? Biz ailenin kutsiyetine inanıyoruz.