Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi yalanı! Muhammed Yakut duyurmuştu! Nihat Hatipoğlu: Allaha havale ettim.

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi yalanı!

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi yalanı! Muhammed Yakut duyurmuştu! Muhammed Yakut ifşası yalan çıktı! Nihat Hatipoğlu: Allaha havale ettim.

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi var

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi var (Binlerce yorum geldi) mı? Muhammed Yakut duyurdu!

Muhammed Yakut, “Nihat Hatipoğlu’nun

Muhammed Yakut, “Nihat Hatipoğlu’nun Ataşehir’de oturan 25-26 yaşlarındaki sevgilisiyle olan görüntüleri geldi bana” demişti. O açıklamaların ardından yeni bir gelişme yaşandı.

İşte detaylar…

İddialardan sonra ilk defa Nihat Hatipoğlu, Tiktok’ta bir video yayınladı.

Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi mi var?

Nihat Hatipoğlu sevgilisini kabul etti (Binlerce yorum geldi) mi? Muhammed Yakut duyurdu!

Muhammet Yakut, Nihat Hatipoğlu ile ilgili herkesi şoke edecek bir iddia ortaya attı.

Nihat Hatipoğlu'nun sevgilisi mi var?

Yakut, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Muhammet Yakut’un Nihat Hatipoğlu ile ilgili ortaya attığı iddiaları ise şöyle:

“Nihat Hatipoğlu’nun Ataşehir’de oturan 25-26 yaşlarındaki sevgilisiyle olan görüntüleri geldi bana. Sen Ramazan’da çıkıp program yap, ben sana neler yapıyorum görürsün.”

Öte yandan, Nihat Hatipoğlu’ndan hakkında çıkan iddialara ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Muhammed Yakut, “Nihat Hatipoğlu’nun Ataşehir’de oturan 25-26 yaşlarındaki sevgilisiyle olan görüntüleri geldi bana” demişti.

Dini sohbet verdiği videonun altına binlerce yorum yazıldı.

”Hocam kaset izlemek orucu bozar mı?”

”İddia edilen kasetler ramazan ayında mı yayınlanır?”

”Hocam 60 yaşında adamın 20 yaşında kadınla beraber olması caiz mi?”

Türk televizyonlarının sevilen isimlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, özellikle Ramazan aylarında sunduğu programlarla izleyicilerin gönlünde taht kurmuş bir isim. Ancak bugün, ünlü ilahiyatçı ve televizyon sunucusu hakkında X platformunda ortaya atılan bir iddia, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Nihat Hatipoğlu’nun  genç sevgilisi kimdir? 
Delilerin Delisi adlı  sosyal medyahesabında yayın yapan Muhammed Yakut bugün içinde Nihat Hatpoğlu hakkında şok bir iddia ortaya attı. 

Bu iddiada Hatipoğlu’nun 25-26 yaşlarında bir sevgilisi olduğu dile getirildi.

Nihat Hatipoğlu kimdir?
Nihat Hatipoğlu, 11 Mayıs 1955’te Diyarbakır’da doğmuş bir Türk ilahiyatçı ve akademisyendir. 2019 ile 2023 yılları arasında Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurucu rektörlüğünü üstlenmiştir.
Şu anda, Atv kanalında yayınlanan haftalık dinî programlarıyla vaazlar verip dinî bilgiler aktarmaktadır.

Nihat Hatipoğlu’nun Sevgilisi kimdir? Nihat Hatipoğlu kalp krizi geçirdi!

Nihat Hatipoğlu'nun Sevgilisi kimdir? Nihat Hatipoğlu kalp krizi geçirdi!Nihat Hatipoğlu

Nihat Hatipoğlu kalp krizi geçirdi iddiaları sosyal medyada dolaşıyor

Nihat Hatipoğlu iftirayı daha fazla kaldıramadı, yaşananlar sonrası açıklama bile yapamadan büyük iftirayı kalbi kaldıramadı.

Nihat Hatipoglu son dakika haberi, Nihat Hatipoğlu kaç yaşında?

Diyarbakır’da 11 Mayıs 1955 tarihinde dünyaya gelen Nihat Hatipoğlu, Siirt ve Malatya’da ilkokulu tamamladı. 1975’te Uşak İmam Hatip Lisesi’ni ve Uşak Lisesi’ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu. 2012 yılında ise Profesör oldu.

Şu anda Dicle Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 1985-1987 yılları arasında Mısır’da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam Hatip, Kur’an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu uzmanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, 11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirilmişti.

Nihat Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A’da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara’da yayın yapan iki yerel radyoda (Arifan radyo, Hedef radyo) 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV’de, 2005 Ramazan ayında Star TV’de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2005 yılında Star TV’de Dosta Doğru programı sundu.

2005-2010 yılları arasında Ramazan ayı süresince Star TV’de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri İftar ve Sahur programlarını birinci olarak seçti.Programları Türkiye’de birçok radyoda yayınlanmaktadır. Halen atv’de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış Kaset, CD, VCD’si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları odevam etmektedir. Yazı Makaleleri, Panel, Diyanet Dergisi, İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı.

Nihat Hatipoğlu, Muhammed Yakut’un sözleri sonrası hastaneye kaldırıldı, 68 yaşındaki Ünlü sunucu maalesef büyük iftirayı kaldıramadı, yoğun bakımda tedavi gören Nihat Hatipoğlu sabah saatlerinde taburcu oldu. Anjio olan Nihat Hatipoğlu yaşadıklarını anlatmakta güçlük çekti 

Sen Ramazan’da çıkıp program yap, ben sana neler yapıyorum görürsün.”

Yakut’un bu açıklamalarıyla birlikte, medya ve sosyal medya platformlarında Nihat Hatipoğlu’nun özel hayatına dair spekülasyonlar artarken, olayın taraflarından henüz bir açıklama gelmedi.

Muhammet Yakut’un Nihat Hatipoğlu’na yönelik bu iddiaları, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı. Konuyla ilgili gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.