Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlılar İftarı! Eyüpsultan’daki iftara yoğun ilgi…

Eyüpsultan’da Erzincanlılar İftarına Yoğun

Eyüpsultan’da Erzincanlılar İftarına Yoğun İlgi ve Katılım…

Eyüpsultan Belediyesi’nin nezih mekanı ve evsahipliğinde, Eyüpsultan Erzincanlılar (Kargın Beldesi) Dernek Başkanı Mehmet Gülnahar ve Yönetim Kurulu’nun Osmanlı Park’ta organize ettiği “Eyüpsultan Erzincanlılar İftarı”na yoğun katılım ve ilgi oldu.

İftar sonrası düzenlenen Konsere de Erzincanlı sanatçılar Zeyno Eze ve Nusret Yıldırım katılırken, tüm katılımcıları halaylar eşliğinde eğlendirdi…

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ‘’Takdirle karşılanan ve Örnek’’ projelerinden biri olan ‘Eyüpsultan’da İl Derneklerinin Buluşması ve Kültürlerin Kaynaşması’ temalı gerçekleşti.

Eyüpsultan'da Erzincanlılar İftarına Yoğun İlgi ve Katılım...

Alibeyköy Meydanında olan Osmanlı Parkı içindeki ‘Ramazan Çarşısı’ ve Etkinlik Alanı 10 Mart 2024 akşamı yerel seçimlere de denk gelse de büyük bir coşkuyla açılışı yapılarak hizmete başladı. Ramazan boyunca hizmet veren bu etkinlik alanına ve yöresel ürünler satış standlarına da gece ve gündüz yoğun ilgi gösterildi.
Ayrıca Eyüpsultan Belediyesi, etkinlik alanında standı bulunan İl Derneklerine sırasıyla her gün bir iftar yemeği imkanı sunarken, şiir,sohbet, fasıl ve konser programları da düzenliyor.

Birlik ve beraberliğimizi artırıcı bu projeyi önemli ve anlamlı bulan Dernek Başkanları da  özverili şekilde katkılar sunuyor. Yani her gün bir yörenin iftarında buluşup sonra da çay kahve sohbetleri ile buluşan vatandaşlarımız da son derece bu projeden mutlu olduklarını ifade ederek tüm emeği geçenlere teşekkür ederek tebrik etti.


Eyüpsultan Erzincanlılar İftar programına ise, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Kağıthane Belediye Başkanlığını 3 dönem yapan Fazlı Kılıç, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Uysal, Cevdet Yıldız ve Ali Rıza Yavuz, Erzincanlı olan Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Şenay Duygun ve kardeşi Boyalık köyü Dernek Başkanı Av. Aziz Bingöl.

Ayrıca; yönetim kurulu, Kemaliye KEFTUD Dernek Başkanı Murat Akoğlu ve yönetim kurulu, ESPAŞ Genel Müdürü Bahri Bodur, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve Yardımcısı Ceren Çolak ile Akşemsettin Mahalle Temsilcisi Fatih Gürbüz, ERGAB-Erzincanlı Gazeteciler Birliği Üyesi Yaşar Gülbahar ile Gazeteci Osman Duru ve Hasan Bilgiç, Eyüpsultan İlçesi Siyasi Temsilcileri ve Dernek Başkanları, Erzincan Konfederasyonu (EKON) Genel Başkan Yardımcıları, Tercan Dernekler Federasyonu (TERDEF) Genel Başkanı Yardımcıları, Erzincanlı Sanatçılarımızdan Zeyno Eze, Nusret Yıldırım ile Halis Topal, Mahalle Muhtarları, Basın mensupları ve çok sayıda davetliler katıldı.