Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BDU-BOSCO, CUMHURİYETİN YÜZÜNCÜ YILINA YAKIŞAN İKİ FARKLI ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ VE YATIRIM KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’nin İkinci Yüzyılında İki

Türkiye’nin İkinci Yüzyılında İki Büyük Yatırım Zirvesi 

Merkezi Londra’da olan ve dünyanın farklı ülkelerinde işbirliği ve yatırım konferansları düzenleyen BOSCO Konferanslar Grubu ile BDU Diplomatlar Birliği birlikte, Azerbaycan ve İstanbul’da iki farklı işbirliği ve yatırım konferansı gerçekleştirdi. 

B2B, B2C ve Ülke Masaları şeklinde düzenlenen konferansın ilki Bakü’de 30 Ekim’de The Ritz Carlton Otel’de gerçekleşti. 30ülkeden 250’ye yakın katılımcının yer aldığı konferansta, farklı sektörlerden yatırımcılar, görüşme ve işbirliği imkanı sağladı.  

BDU-BOSCO İstanbul Konferansı’na 35 Ülke, 300’den Fazla Katılımcı Geldi

Cumhuriyetin yüzüncü yılının kutlandığı ve Cumhuriyetinin ikinci yüzyılının ilk günlerinde gerçekleşen İstanbul Konferansı’na, Polonya, Yunanistan, Azerbaycan, Ukrayna, Kazakistan, Dubai, Katar, İngiltere, Gürcistan, ABD, Kıbrıs gibi farklı ülkelerden katılım gerçekleşti.

Üst düzey yöneticiler, iş sahipleri, kurumsal hizmetlerin yeniden satıcıları, özel yatırımcılar, vergi ve finansal danışmanlar, kurumsal hizmet sağlayıcıları, avukatlar, bankacılar, büyük ve orta ölçekli ticari şirketler, varlık yönetim şirketleri, güven hizmeti sağlayıcıları, denetçiler, danışmanlık şirketleri, yatırım şirketleri, ihracatçılar konferansta hazır bulundu. 

Katılımcılar, ürünlerini tanıtma, şirket farkındalığını artırma, yatırım projeleri, varlık yönetimi, servet yönetimi, vergilendirme, uluslararası hukuk, şirket kurulumu, bankacılık, yatırım yoluyla vatandaşlık programları, gayrimenkul, fintech ve blockchain, göçmenlik hakkında daha fazla bilgi edinme ve müşteri ve iş ortakları ağlarını genişletme fırsatını değerlendirdi. Konferans sırasında kurulacak ülke ve şirket masaları ile B2B ve B2C görüşmeleri de yapıldı. Konferans akşam misafirler onuruna yapılan kokteyl ile sona erdi.