Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümraniye Tatlısu Mahallesi Muhtar Adayı Şerife ARSLAN ile birlikte Gönül Sohbeti! Muhtar Adayı Şerife Arslan ve azaları..

Ümraniye Tatlısu Mahallesi Muhtar

Ümraniye Tatlısu Mahallesi Muhtar Adayı Şerife ARSLAN ile birlikte Gönül Sohbeti.

Bir araya geldiğimiz Ümraniye Tatlısu Mahallesi Muhtar Adayı Şerife ARSLAN ile birlikte gönül sohbeti gerçekleştirdik. Tatlısu Mahallesi Mahal Cafede çay sohbeti tadında bir araya geldiğimiz Muhtar Adayımız Şerife ARSLAN ve Azaları; Gülçin Tatlı (Gayrimenkul Danışmanı & Broker) , Deniz Şahin (Anaokul Eğitmeni) , Burcu Özdemir (Biorezorans Danışmanı) , Bilal Er (Ulaştırma, Taşıma), Cengiz Çatalbaş (Yapı Dekorasyon ) birlikte Tatlısu Mahallesinin yenilikçi hareketlerinden ve Mahalleye yapılacak hizmetlerden konuşuldu.


1970 Konya doğumlu, Tatlısu Mahallesi Adayı Şerife Arslan. İlköğretim yıllarını Nazilli de geçirmiş olup. Evlendikten sonra İstanbul’a gelen Şerife Arslan 4 kız çocuk annesidir. 1990 yılından itibaren siyasete yer alan Şerife Arslan, bir çok sivil toplum kuruluşların da aktif yer almış olup halen mahalle de ihtiyaç sahibi kişilere yardım edildiği bir çok yetim kıza düğün için çeyiz yardımı yapıldığından bahsetmiştir. Muhtar olduktan sonra bu yardımların daha geniş kapsamlı olup özellikle kadınlarımıza ait bir lokal yapılması gerektiğinin altını çizmiştir. Tatlısu Mahallesi Sakinleri için 7/24 hizmet anlayışıyla birlikte onların bir çok şikayetinin çözümü olacağına Tatlısu Mahallesi için bütün gayretini ortaya koyduğunu dile getiren Şerife ARSLAN’ a ve ekibine başarılar diliyoruz.

Tatlısu Mahallesi Muhtar Adayı
Şerife ARSLAN
Muhtar Adayı Azaları

  1. Gülçin Tatlı
  2. Bilal Er
  3. Burcu Özdemir
  4. Cengiz Çatalbaş
  5. Deniz Şahin
  6. Eren Akın
  7. Fatih Çam
  8. Nazlı Bulut
  9. Tuba Özbulut
  10. Yusuf Ozan
  11. Doğan Kaya
  12. Zuhal Üzmez

ŞerifAli #ŞerifAliMahalesi #ŞerifAliMuhtarı #ŞerifAliMuhtarAdayı #Keşfetteyiz #Keşfet #ÜmraniyeHaber #BirlikteTv #ŞerifeAnne #Biyorezonas #Sağlık TatlısuKadınları #EvHanımları #kreşistiyoruz #TatlısuKreş #TatlısuKreş #TatlısuSpor #TatlısuKadınEvleri