Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saç köklerini kalınlaştırarak dökülmeyi durduruyor! Gece boyunca saç köklerinde bekletin, sabah durulayın


Saçlarınızı kalınlaştırmak ve daha gür saçlar elde etmek için doğal yöntemlerden faydalanabilirsiniz. Evde mutfağınızda bulunan malzemelerle uygulayacağınız yöntemler ile saç köklerini güçlendirebilir, saç dökülmesini durdurabilir ve saç tellerinizin kalınlaşmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu maskeler düzenli olarak uygulandığında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasına da yardımcı oluyor. Kalın ve güçlü saç telleri için bu yöntemlere bir şans verin.
Sağlıklı, güçlü, canlı ve parlak görünen saçlara sahip olmayı herkes ister. Ancak saçlarınız yapısı gereği çok hassastır ve pek çok etken saç sağlığınıza zarar verebilir. Genetik faktörler, stres, yanlış beslenme, doğru olmayan bakım ürünlerini kullanmak, boya gibi aşırı kimyasal işlemlere maruz kalmak saç sağlığınızı bozar.
Saç sağlığınız bozulduğunda saç kökleriniz zayıflar ve saçlarınız incelir. Zayıflayan saç kökleri zamanla dökülmeye başlar. Bu sebeple saç sağlığını korumak ve saçları güçlendirmek büyük önem taşır.Saçlarınızı güçlendirmek için evinize bulunan malzemelerden faydalanabilirsiniz.Evde yapacağınız doğal maskeler ile saç köklerini güçlü hale getirebilmeniz mümkün. Saç tellerini kalınlaştırmak ve saç köklerini güçlendirmek için bu yöntemlere bir göz atın.
YUMURTA MASKESİ
YUMURTA MASKESİ Yumurta saç büyümesi ve gücü için gerekli olan protein açısından çok zengindir.Bir veya iki yumurtayı çırpın ve karışımı saç derinize masaj yaparak uygulayın. Soğuk suyla durulamadan ve her zamanki gibi şampuanlamadan önce yaklaşık 30 dakika saç köklerinizde bekletin. Bu maskeyi düzenli olarak hafta 1 kez kullanın.
SOĞAN SUYU
SOĞAN SUYU Soğan saç büyümesini destekler ve saç tellerini kalınlaştırır. Çünkü soğan suyu bol miktarda kükürt içerir. Bir soğanı rendeleyin ve suyunu süzerek soğanı çıkarın. Suyu saç köklerine masaj yaparak uygulayın. 30 dakika saç köklerinde bekletin. Saçlarınızı daha sonra iyice durulayın. Soğan suyunu haftada 1-2 kez saçlarınıza uygulayabilirsiniz.
ALOE VERA
 ALOE VERA  Aloe vera cildi yatıştırma özelliğine sahiptir. Sağlıklı saç derisine sahip olmanıza yardımcı olabilir. Bir aloe vera yaprağından jeli çıkarın ve doğrudan saç derinize masaj yaparak uygulayın. Ilık suyla saçlarınızı durulayın. Aloe vera jelini 30 dakika saç köklerinde bekletin. Bu yöntemi haftada 2-3 kez uygulayabilirsiniz.