Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merkür retrosu ne zaman bitecek? Merkür retrosu (gerilemesi) neye sebep olur? İşte retro etkileri…

Merkür retrosu, her sene

Merkür retrosu, her sene olduğu gibi bu sene de gerçekleşiyor. Astroloji severlerin yakından takip ettiği bu dönem, insanlık üzerinde farklı etkilere sebep olabiliyor. Peki astrolojide Merkür retrosu olarak adlandırılan bu retro dönemi ne zaman bitecek? İşte Merkür retrosu etkileri…

Merkür retrosu ne zaman bitecek? Merkür retrosu (gerilemesi) neye sebep olur? İşte retro etkileri...

Astroloji severler tarafından yakından takip edilen Merkür retrosu, bu sene de gerçekleşiyor. Her sene yaşanan retro dönemlerinde hem bireyler hem de global dünyada farklı olaylar meydana geliyor. İşte Merkür retrosunun başlangıç ve bitiş tarihi…

2023 Merkür retrosu ne zaman başlıyor ve bitiyor?

2023 senesinde 20 Nisan-15 Mayıs 2023 tarihleri arasında Merkür’ün Boğa burcunda geri hareket edeceği bilinmekte. 20 Nisan itibariyle başlayan retro Mayıs ortasına dek sürecek.

23 Ağustos-15 Eylül 2023 tarihleri arasında ise Merkür Başak burcunda gerileme hareketinde olacak. 12 Aralık tarihinde de Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlamış olacak ve senenin sonuna dek devam edecek.

Merkür retrosu etkileri neler?

Merkür retrosunun nasıl etkilere sebep olduğu merak ediliyor. Bilgiyi ve iletişimi temsil eden Merkür gezegeni geri hareketteyken sözlü ve yazılı iletişimde aksaklıklar meydana gelebilir. Merkür gerilemesi nedeniyle ortaya iletişim, anlaşma, ifade, yolculuklar, ticaret, seyahat ve elektronik aletler gibi konularda aksaklıklar çıkabilir. Ayrıca yine iletişim konularında gecikmeler ya da şaşırtan hatalar meydana gelebilir.

Burçlar, astroloji sisteminde gezegenlerin ve yıldızların insan hayatı ve kişilik özellikleri üzerindeki etkilerini açıklamaya yönelik kategorilere verilen isimlerdir.

Genellikle 12 burçtan oluşur ve her bir burç, bir ayın veya bir zodiac bölgesinin simgesini temsil eder. Burçların her birinin kendine özgü özellikleri vardır ve insanların doğum tarihlerine göre bu burçlara atanır.

Örneğin, Oğlak burcu olan bir kişi genellikle çalışkan, dürüst ve sorumluluk sahibi olarak tanımlanırken, Yay burcu olan bir kişi daha enerjik, yenilikçi ve sosyal olarak tanımlanır.

Burçların astrolojik etkileri, insanların hayatlarında kişilik özellikleri, ilişkileri ve diğer yönlerine yönelik tahminlerde bulunulmasına yardımcı olur.

Bu burçlar yalan söylemeye oldukça yatkın! İşte en çok yalan söyleyen burçlar

Astroloji ile ilgilenenler en çok yalan söyleyen burçların hangileri olduğu konusunda sıklıkla araştırma yapmaktadır. İşte astrolojiye göre en sık yalan söyleyen burçlar..

Bu burçlar yalan söylemeye oldukça yatkın! İşte en çok yalan söyleyen burçlar

Astrolojide yer alan 12 burç farklı özellikleri temsil etmektedir. Her burcun farklı özellikleri bulunuyor.

Hayatlarının her anında burç yorumlarını önemseyen kişiler “Hangi burçlar daha çok yalan söylüyor” sorusuna yanıt arıyor. Burç yorumları birçok kişi tarafından yakından takip edilmektedir.

Burçlar ile yakından ilgilenen kişiler hangi burçların yalan söylemeye daha yatkın olduğunu merak ediyor.

Peki astrolojiye göre en çok ve kolay yalan söyleyen burçlar hangileri? İşte diğer burçlara göre daha çok yalan söylediği düşünülen o burçlar..

Yeni Haber Başlığı

Terazi burcu

Astrolojiye göre terazi burçları oldukça dürüst olarak bilinirler. Fakat terazi burçları da zaman zaman yalan söylemeyi tercih edebilir. Terazi burçları yalan söyleme konusunda oldukça başarılıdırlar ve terazi burçlarının yalanlarını yakalamakta zordur.

Akrep burcu

Akrep burçları astrolojiye göre en gizemli burçtur. Akrepler her işlerini gizli yaparken yalan söyleme konusunda da son derece başarılı bir burçtur. Öyle ki akreplerin söylediği yalanları anlamanız pek kolay değildir.

Akrepler yalan söylemeyi pek sevmemesine rağmen hayatıyla ilgili bir bilgiyi saklamak istiyorsa kolaylıkla yalan söyler.

Akrep burçları söyledikleri yalanlara kendilerini inandırır. Bu yüzden akrep burçlarının yalan söylediğini anlayamazsınız.

Yeni Haber Başlığı

Kova burcu

Kova burçlarının yalan söylediğini anlayabilmek pek kolay değildir. Kovalar yaratıcı zihinleri ile söyleyecekleri yalana sizi kısa sürede inandırabilir. Genellikle geleceğe dair yalanlar söyleyen kova burcunun yalanları kusursuza yakındır.

Yengeç burcu

Yengeç burçları son derece duygusal bir burçtur. Yengeçler kırılmaktan ve üzülmekten korkarlar. Bu yüzden de hayatları ile alakalı yalan söyleyebilirler.

Yengeçler bazı konularda gerçekleri gizlemenin daha iyi olduğunu düşünerek yalan söyleyebilirler.

Bu burçlar Mayıs ayında dikkatli olmalı.. Mayıs ayının en şanssız burçları hangileri?

Mayıs ayının en şanssız burçları belli oldu. Bu üç burca sahip olan insanların daha dikkatli olması gerektiği dile getiriliyor. İşte Mayıs ayının en talihsiz burçları..

Bu burçlar Mayıs ayında dikkatli olmalı.. Mayıs ayının en şanssız burçları hangileri?

Astroloji ile yakından ilgilenenler ve burçlar hakkında detaylı araştırmalar yapanlar özellikle mayıs ayına girdiğimiz şu günlerde hangi burçlar hakkında aramalarına hız kazandırdı.

Burçların kişiler üzerindeki etkisi kimileri tarafından önemsenmede bu konuya kafa yoran milyonlarca insan bulunuyor.

Bazı burçları Mayıs ayında çeşitli zorlukların beklediği iddia edildi. Bu 3 burca sahip olanların Mayıs ayı içerisinde temkinli olmaları öneriliyor.

İşte Mayıs ayında farklı zorluklarla mücadele edecek o burçlar..

Yeni Haber Başlığı

Kova burcu

Kova burcu olan kişiler genellikle herkesle kolayca iletişime geçebilen ve sosyal çevre bakımından güçlü olan kişilerdir. Mayıs ayı içerisinde kova burçlarının arkadaş çevresi konusunda temkinli hareket etmesi gerekmektedir. Mayıs ayında kova burçları arkadaşlıkları konusunda yanılgıya düşebilirler.

Başak burcu

Başak burçları bilindiği üzere her konuda başarılı olmayı çok isterler ve bunun için büyük çaba sarfederler. Başak burçlarının Mayıs ayı içerisinde bazı kafa karışıklıkları yaşaması bekleniyor.

Bu sebeple başak burçlarının Mayıs ayında alacakları kararları dikkatlice düşünmelerinde fayda var.

İkizler burcu

21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen kişiler ikizler burcudur. İkizler hayatta kendilerine değer verme konusunda ilk sıralarda yer alırlar.

Sık sık gelgitler yaşayan ikizler burçları kendilerinden başka kimseye tam manasıyla güvenmezler. Mayıs ayında duygusal açıdan bazı şoklar yaşayabilirler. İkizler burcu olan kişilerin Mayıs ayında dikkatli olmalarında fayda vardır.