Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı?

Hafta sonu hava durumu

Hafta sonu hava durumu cuma günü ile araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, piknik, gezi gibi etkinlikleri öncesinde hafta sonu hava durumunu merak ediyor. Peki, bu hafta sonu havalar nasıl olacak? 27-28 Mayıs yağış var mı? Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden hafta sonu hava durumu tahminleri…

Hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim: 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumunu paylaştı. Ülkemiz geneli parçalı ve çok bulutlu olarak gözüküyor. Fakat bazı bölgeler için kuvvetli yağış olacağı uyarısı da verildi. Hafta sonu için plan yapmak isteyen vatandaşlar, 27-28 Mayıs hava durumunu kontrol ediyor. Peki, Cumartesi – Pazar günü hava nasıl olacak? Seçim günü hava durumu tahmini nedir? Hafta sonu yağış var mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim: 2

BUGÜN HAVA NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bilecik ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Kars, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim: 3

27 MAYIS CUMARTESİ HAVA DURUMU

27 Mayıs Cumartesi günü Marmara Bölgesi, Batı ve Orta Karadeniz çok bulutlu olarak gözüküyor. İstanbul’da en yüksek ve en düşük sıcaklık 23/15 olarak tahmin ediliyor. Ankara, gök gürültülü sağanak yağışlı ve sıcaklık 24/11 derece. İzmir’de gök gürültülü ve sağanak yağışlı olarak tahmin ediliyor. Sıcaklığın ise 26/19 derece olması ihtimal.

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağış var mı? - Resim: 4

28 MAYIS PAZAR HAVA DURUMU

28 Mayıs Pazar günü yani 2. tur seçimin yapılacağı gün ülke genelinde kuvvetli yağış var gözüküyor. Trakya, Marmara, Karadeniz bölgesinin sahil kısmı güneşli ve yer yer yağışlı olacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da sıcaklık 22/16, İzmir’de 26/18, Ankara’da 23/13 derece.