Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekliye 5 bin TL zam! Emeklilerin yüzünü güldürecek iddia: Emekliye seyyanen 5 bin TL zam müjdesi

Emeklileri heyecanlandıran bir iddia

Emeklileri heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapılacak mitingde emekliye seyyanen 5 bin TL zam vereceğini açıklayacak.

Emeklilerin yüzünü güldürecek iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü mitinginde emekliye seyyanen 5 bin TL zam müjdesi

Seçimlere bir hafta kala sandıkların kaderini etkileyecekleri konuşulan milyonlarca emekli için bugün yapılacak İstanbul mitinginin ayrı bir önemi var.

SEÇİM İÇİN ÖNEMLİ MESAJLAR ÇIKABİLİR

AK Partililer İstanbul mitingine katılımın seçime dair önemli bir mesaj içereceğini düşünürken, CHP kanadı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vermesi muhtemel müjdelerinin etkili olabileceği yorumunda bulunuyor.

AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingine saatler kaldı

ERDOĞAN’DAN EMEKLİYE 5 BİN TL SEYYANEN ZAM MÜJDESİ

Kulislere düşen son iddiaya göre ise; Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün katılacağı dev mitingde emekliye seyyanen 5 bin lira müjdesi verecek.

GEÇEN GÜNLERDE PROMOSYON MÜJDESİ GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşlarından dert yanan milyonlarca emekliye promosyon müjdesi vermişti. Erdoğan, “Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.