Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiftçilere Şubat ödemesi! O belediye açıkladı: Tohum desteği müjdesi geldi!

Şubat ayı kapsamında çiftçiler

Şubat ayı kapsamında çiftçiler de destek ödemeleri hakkında araştırmalarına devam ediyor. Hayata geçirilen projeler çiftçinin cebine can suyu olurken Şubat ayı müjdeleri de peş peşe geliyor. Belediye açıkladı çiftçi sevinçten havalara uçtu. İşte Şubat ayı tarımsal destek ödemeleri…

Çiftçilere Şubat ortası ödemesi! O belediye açıkladı: Tohum desteği müjdesi geldi!

Şubat ayının 3. tarımsal destek ödemeleri geçtiğimiz hafta Cuma günü hesaplara tanımlandı. 5 farklı alt başlık altında yapılan Şubat ayı 3. tarımsal destek ödemeleri tamamlanması ile birlikte ilerleyen haftalarda ödemelerin hesapları aktarılmasının devam edeceği belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan ödemelerin yanı sıra belediyeler bünyesinde yapılan ödemelerde merak ediliyor. Şubat ayının ortasından itibaren belediyelerin resmi internet siteleri üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan duyurular ile kamuoyu bilgilendiriliyor. İşte Şubat ayı tarımsal destek ödemeleri…

TOHUM DESTEĞİ SAĞLANACAK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yerel tohum üretim merkezinde üretilen yerel tohumların tohum takas günleri ile vatandaşlarla buluşturulacağı belirtildi. Alpu ve Seyitgazi ilçelerinde dağıtımları ilçe sakinleri katılım gösterirken binlerce yerel tohum da toprakla buluşuyor. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe “Üreterek kırsal hayatı güçlendirmek, kendi kendine yetebilmek çok önemli. Özellikle yerel tohumların yaygınlaştırılması çok kıymetli. Bundan sonraki dönemde de yerel tohum üretimine desteğimizi sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

ciftci.jpg

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan tohum desteği ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı da merak ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde şubat ayının ilk günlerinden itibaren farklı kalemlerde ödemeler yapılmaktadır.

ciftci-destek-paketi.jpg

Yurt genelinde üreticinin hesabına ödemeler yatırılırken ilerleyen süreçte Cuma günleri yine ödemelerin hesaplara yatırılması bekleniyor. Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırıldıkça Bakanlığın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme yapılmaktadır.