Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canan Karatay duyurdu fiyatı altın oldu! Üreten de tüketen de yaşadı! Gözünüzü dört açın hilelisi çok fazla…

Sağlıklı beslenme konusunda yaptığı

Sağlıklı beslenme konusunda yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Canan Karatay, mucizevi besin olarak adlandırdığı o ürünü her fırsatta tavsiye ediyor. Kilosu neredeyse altınla yarışıyor hem üreten hem tüketen kazanıyor. İşte Canan Karatay’dan altın değerinde tavsiyeler…

Canan Karatay önerdi fiyatı altın oldu! Üreten de tüketen de yaşadı! Gözünüzü dört açın hilelisi çok fazla…

Her fırsatta zeytinyağının önemine değinen Canan Karatay, altınla yarışır fiyata ulaşan zeytinyağının hem üretene hem tüketene kazandırdığını söyledi. Kilosu neredeyse 500 TL bandına kadar dayanan zeytinyağı iyi bir gelir kapısı olurken sağlık açısından da muhteşem bir yatırım oluyor. Zeytinyağının artan değerini vurgulayan Karatay organik zeytinyağı almaya özen gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi. Birçok kişinin ucuz diye aldığı zeytinyağlarının hileli olduğuna değinen Karatay en organiği en faydalı diyerek herkesi uyardı.

ORGANİĞİ EN FAYDALISI

Zeytinyağının sağlık açısından birçok fayda sağladığının altını çizen Karatay, içerdiği yüksek antioksidan seviyesi ile birlikte vücut için son derece faydalı olduğunu vurguladı. Kalp ve damar sağlığını koruyan zeytinyağı kanser riskini azaltırken Sindirim sistemini düzenleyip bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Hem cilt hem de saç sağlığı açısından son derece etkili olan zeytinyağı Akdeniz diyetinin de temelini oluşturuyor. Uzun ve sağlıklı bir yaşamın temel kaynağı olarak gösterilen zeytinyağı tüketimini sık sık vurgulayan Karatay, beslenme alışkanlıkları arasında yerleştirilmesi gerektiğini söylüyor.

zeytinyagi-5.jpg

Prof. Dr. Canan Karatay, “Diğer yağlara göre çok daha faydalı olan bu zeytinyağının her sabah bir kaşık aç karnına içilmesi mucize sonuçlar verir doğurur” sözlerini dile getirirken zayıflamak isteyen kişilerin de zeytinyağı ve zeytinyağı içeren yemekler tüketmesi gerektiğini tavsiye etti.