Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşil Salkım sosyal medyada izleyicilerine hakaretler savurdu! Allah’ı biz çok iyi biliyoruz, kafayı örterek olmuyor

Aracıyla seyahat halindeyken sosyal

Aracıyla seyahat halindeyken sosyal medyadan canlı yayın açan şarkıcı Yeşim Salkım, “Sana söz baharlar gelecek” sloganını söyledi. Gelen eleştiriler üzerine kendini kaybeden Salkım, izleyicilerine hakaretler savurdu. Desteklediği Cumhurbaşkanı adayının yüzde 45’i geçememesine içerlenmiş olan Yeşim Salkım, “Yeşim Salkım, “Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.” sözleriyle bir skandala imza attı.

Şarkıcı Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren vatandaşa hakaretler yağdırdı.

Halkı verdiği oya göre sınıflandıran ve aşağılayan şarkıcı Yeşim Salkım, “Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.” dedi.

Sosyal medyadaki canlı yayınında tepki gösteren kullanıcılara “Geri zekalısınız” diyerek hakaretler savurdu.

Türbanlıları da hedef alan Salkım, “Biz biliyoruz Allah’ı, kafa kapatarak olmuyor” şeklinde konuştu.

İşte Yeşim Salkım’ın skandal sözleri;
“Siz hırsız olduğunuz için. Geri zekalılar sizi. Siz geri zekalısınız çünkü. Allah’a şirk koşuyorsunuz. Yetmiyormuş gibi doldurdunuz. Afgan’ını Suriyelisini. Allah’ı biz çok iyi biliyoruz, kafayı örterek olmuyor. Edepsizler ordusu. PKK’ymış. Siz getirdiniz o PKK’yı. Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.”