Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp hesabı açmaya son! Yeni özellik herkesi şaşırtacak: Artık hesap açmadan da bunları yapabilirsiniz

WhatsApp’tan yepyeni özellik geliyor!

WhatsApp’tan yepyeni özellik geliyor! Hesap açmaya son! WhatsApp yeniz özelliğiyle herkese açık hale geliyor. Artık hesap açmadan da bunları yapabilirsiniz…

WhatsApp hesabı açmaya artık son! Yeni özellik herkesi şaşırtacak: Artık hesap açmadan da bunları yapabilirsiniz

Avrupa Birliği, teknoloji şirketlerine Dijital Hizmetler Yasası çerçevesinde yeni düzenlemeler yaptı. Düzenlemeyle beraber mesajlaşma hizmeti veren şirketlerin kullanıcılarına çeşitli uygulamalar arasında mesajlaşma zorunluluğu geldi.

Avrupa Birliği’nin teknoloji şirketlerini düzenleyen Dijital Hizmetler Yasası’nın etkileri sürerken, WhatsApp da bu değişikliklere ayak uyduruyor. Yapılan düzenleme ile birlikte şirket, kullanıcılarına platformlar arası mesajlaşma imkanı sunacak.

YENİ ÖZELLİK TEST EDİLİYOR

WhatsApp’ta hesapsız mesajlaşma dönemi resmen başlıyor!

WhatsApp’ın App Store üzerinde 24.2.10.72 sürümüyle üzerinde çalıştığı yeni özellik, platformlar arası mesajlaşma özelliğini getiriyor. Henüz geliştirme aşamasında olan özellik, üçüncü taraf uygulamalar arası iletişim kurma imkanı tanıyacak. Bu sayede WhatsApp hesabı olmayan kişiler, WhatsApp kullanıcılarıyla rahatlıkla iletişim kurabilecekler.

Paylaşılan ekran görüntüsü, özelliğin şu an için sadece üçüncü taraf platformlarla sınırlı olduğunu gösteriyor. WhatsApp’ın bu yeni özellikle ilgili olarak Android cihazlarda test yaptığı daha önce biliniyordu; şimdi ise bu özelliği iPhone kullanıcıları üzerinde deniyor.

Özelliğin ne zaman herkese açık hale geleceği konusunda henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, WhatsApp’ın Dijital Hizmetler Yasası çerçevesinde yapılan düzenlemelere uyum sağlamak adına önemli bir adım attığı görülüyor.