Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Aile Meclisi İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi

Türkiye Aile Meclisi, Bakan

Türkiye Aile Meclisi, Bakan Yerlikaya’ya taleplerini iletti! Feminist Eşcinsel Terör Örgütleri terör örgütü kapsamına alınarak cezalandırılmalı,. Soykırım ve terör finansman yasası gereği tüm mal varlıklarına el konulmalı. Küresel şer güçlerin emrindeki STK’lara acilen kayyum atanmalı.

81 vilayette Üçbinin üzerinde STK’nın üye olduğu Türkiye Aile Meclisi, toplumsal cinsiyet eşitliği, Toplumsal Cinsiyet Adaleti GENDER adı altında ailenin yok edilmesi projelerine karşı mücadelesini sürdürüyor. Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya merhum Başbakan Adnan Menderes ve Turgut Özal’ın kabrini ziyaretinde rapor kitap hediye ettiklerini ve Anayasa41 ve TCK77 gereği eşcinsel derneklerin terör örgütü kapsamına alınması ve soykırım casusluk yaptıkları yönündeki taleplerini ilettiklerini anlattı.

Türkiye Aile Meclisi, Bakan Yerlikaya’ya taleplerini iletti! Eşcinsellik örgütleri terör örgütü kapsamına alınmalı. Mal varliklarina el konulmalı veya Yönetimlerine kayyum atanmalı.
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Toplumsal Cinsiyet Adaleti GENDER adı altında DSÖ eliyle bütün dünyada meşrulaştırılmaya ve yaygınlaştırılmaya çalışılan cibsel sapıklığa karşı STK’ların verdiği yoğun mücadele sürerken, Türkiye Aile Meclisi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya eşcinsel dernek ve örgütlerin terör örgütü kapsamına alınması ve anayasa 41.maddenin TBMM’den geçmesi veya referandum için taleplerini iletti.

Eşcinsel örgütler terör örgütü kapsamına alınmalı ve terör ve soykırım suçundan cezalandırılmalı.

Yazılı açıklama yapan Türkiye Aile Birliği Başkanı Adem Çevik, merhum Başbakan Adnan Menderes’in kabrini ziyaretinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bazı taleplerini ilettiklerini belirterek şunları söyledi:
“Sayın Bakan’a ‘Eşcinselleştirme Operasyonu’ adlı rapor kitabımızı hediye ettik. Yurtdışından fonlanan ve casusluk faaliyetlerinde bulunan KAOS/GLP cinsi sapık derneklerin milli guvenligimizi tehdit ettiğini söyledik. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği/Adaleti GENDER adı altında aile yapımızın ve toplumsal hayatımızın hedef alındığını, Türkiye’nin eşcinselleştirme operasyonuna maruz bırakıldığını anlattık. Bu tür dernek ve örgütlerin silahlı terör örgütleri kadar yıkıcı bir mahiyet arz ettiğini dile getirerek, bunların Anayasa’mızın 41. maddesi gereği terör örgütü kapsamına alınması gerektiğini söyledik. Sayın Bakan bu konularla yakından ilgilendiklerini ve bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceklerini sizin gibi cemiyetlerin durmadan fiili duaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.”
CEDAW, DEDAW, DEVAW, İstanbul Sözleşmesi, DSÖ/WHO Lanzarote ve İKLİM Sözlesmelerinin kaldırılmalı ve Ailenin Korunması için Anayasa 41. maddenin gereği yapılmalıdır.

İstanbul Sözleşmesi’nin dayattığı 6284 nolu yasa ile Toplumsal Cinsiyet ve GENDER maskesiyle aile yapısının hedef alındığını belirten Çevik, sözlerini şöyle sürdürdü:

Anayasanın 41. maddesi ailenin korunmasına yönelik devletin tedbir alması gerektiğini emrediyor. İstanbul Sözleşmesinden çekilmemiz ile 6284 nolu kanun kadük kalmasina rağmen aileyi yıkıcı mahiyetteki fiillerin meşrulaştırılması işlevi görüyor. Burada çok açık bir çelişki var. Devletin bu çelişkiyi ortadan kaldırmak için İstanbul Sözleşmesiyle dayatılan yıkım projelerini iptal etmesi ve Anayasanın 41. maddesine göre tedbir alması gerekiyor. Türkiye Aile Meclisi olarak yayınladığımız ‘Eşcinselleştirme Operasyonu’ adlı kitabımızda bunları anlattık. Türkiye’nin nasıl yıkıcı bir operasyona maruz kaldığını anlattık. Aile yapımıza ve toplumsal dokumuza sahip çıkmazsak bu tür ifsat faaliyetleriyle kısa bir zaman sonra ortada ne aile kurumu kalacak ne nesil kalacak ne de devlet kalacak… Yabancı fonlarla beslenerek mantar gibi her gün bir yenisi ortaya çıkan bu eşcinsel terör örgütleriyle mücadelede devletin dik durması, dışarıdan gelen dayatmalara itibar etmemesi ve 85 milyon insanın kimliğine biyolojik cinsiyeti dini ahlaki ret eden GENDER kelimesinin kimliklerden silinmesi ve Toplumsal Cinsiyet ifsat politikalarından vazgeçmesi gerekiyor. Bu konularla ilgili 1/4/14 ve 29 Ekim’de basın açıklamalarımız 15Rkim Saat:13:13’de Fatih Saraçhane Parkında kitlesel basın açıklamalarımıza tüm halkımızı aileleriyle akraba, komşu ve arkadaslarıyla bekliyoruz” dedi.

19 Eylül 2023
@AdemCevik
@AdaletPlatformu, SectikleriniDenetle, Milli İrade Muhafızları,Türkiye STK Birliği hakbirr Sözcüsü
Https://t.me/BasinAciklamasi antiGENDERhareketi.t.me TurkiyeAileBirligi.t.me milliirade.t.me