Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika! Gülşen’in davasında karar çıktı!

Son dakika! Gülşen’in davasında karar çıktı!
Son dakika! Gülşen'in davasında karar çıktı!

Son dakika haberleri… Gülşen’in bir konserinde imam hatiplilere ilişkin ’İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor’ şeklindeki ifadeleri sebebiyle ’halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 1 seneden 3 seneye kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. Gülşen ile ilgili karar duruşması yapıldı. “Gülşen ne ceza aldı?” soruları merak edilirken mahkemenin hükmü de belli oldu. Gülşen hakkında 10 ay hapis cezasına karar verildi.

Son Dakika: Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası! Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi

Son dakika haberleri… Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir’de 30 Nisan’daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Gülşen’in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı ve soruşturma kapsamında Gülşen 25 Ağustos 2022’de önce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, daha sonra karara yapılan itiraz dilekçesinin de kabul edilmesiyle tutukluluğunun 4. gününde ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede ise Gülşen’in ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilmişti. Hakkında hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte yeni bir gelişme olmuştu ve Gülşen Çolakoğlu’nun, avukatının yeniden itirazı üzerine, ’konutu terk etmeme’ şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verilmişti.

Mahkeme tarafından verilen kararda ayrıca, ev hapsi kaldırılan Gülşen’in ’yurt dışına çıkış yasağı’ ile haftada 1 gün ’imza atma’ şeklinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmedilmişti. Daha sonra ilk celsede Gülşen’in imza atma şartı kaldırılmış, 26 Ekim 2022’de ise yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırılmıştı.

Gülşen'in yargılandığı davada karar çıktı | Gazete Pencere

GÜLŞEN HAKKINDA KARAR VERİLDİ
Gülşen’in davasında sona gelindi. Gülşen hakkında mahkeme kararını açıkladı. Gülşen hakkında 10 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geri bırakıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT