Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Stratejik Düşünce Vakfı ve İstanbul Düşünce Enstitüsü “Çalıştay” yapacak!

Bağımsız Filistin Yolunda Gazze

Bağımsız Filistin Yolunda Gazze Cephesi Çalıştayı
İstanbul Stratejik Düşünce Vakfı ve İstanbul Düşünce Enstitüsü tarafından Türkiyeli Filistinli fikir adamları ve İslami sivil toplum kuruluşları başkanlarının katılımı ile düzenlenen “Bağımsız Filistin Yolunda, Gazze Cephesi Çalıştayı”, 24 Aralık Pazar günü, 09.30-16.30 saatleri arasında, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi’nde yapılacak.


Çalıştay programında katılımcı Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarının yanı sıra, Prof. Dr. Celal Erbay , Dr Cihat Yaycı, Dr. Mehmet Akif Okur , Dr. Eray Güçlüer, Prof Dr. Süleyman Doğan, Prof Dr. Ali Akdemir, Dr. Ali Semin, Yaşar Gören, Nurettin Taşkesen, Mustafa Armağan ve Dr Abdulkadir Turan görüşlerini paylaşacaklar.


Çalıştaya İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Türkiye Gönüllü Teşekkürler Vakfı TGTV, Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Türkiye Yazarlar Birliği, Türkiye Aile Birliği, Dünya Çocuk Hakları Birliği Derneği, Türkistan Birliği, Türkiye İlahiyat Fakülteleri ve İslam Enstitüleri Derneği TİYEMDER, Filistin Dayanışma Derneği,

FİDDER, İHH, ENSAR, HAKBİRR, HAKKDER, BEŞİR, İSDAV, İDE, AKDAV AKSA DAYANIŞMA VAKFI
Siyonist İsrail yetkilileri ve Amerika başkanı ve dış işleri bakanı hakkında Uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusu yapan Dünya Çocuk Hakları Derneği Başkanı Âdem Çevik selamlama konuşmasında; İşgalcilerin bile alfabemize ezanimiza Kur’an’a camiye dokunmadigi halde 100 yıldır Siyonizmin sabataizmin kamalizmin dayatmalariyla isgalin sadece Gazze’deTürkiye’nin de isgalde olduğunu anlatacak.
Tarihçi Yaşar Gören ise Filistin Cephesi’nden kaçan Selanikli Mustafa Kemal ve siyonist İnönü, Ali Fuat Cebesoy ve Fevzi Çakmak’ın ve diğer siyonist sabataistlerin hainlerin ihanetleri sonucu Osmanlı yıkıldı İstanbul Selanik biladiŞam Filistin Trablus Musul Kerkük Libya işgalleri anlatacak. Çalıştay sonuç bildirgesi deklerasyonu Dr Asil Şengün tarafından okunacaktır.


Https://Basinaciklamasi.t.me CocukHaklari.t.me KULhaklari.t.me insanhaklari.t.me Hakbirr.t.me