Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmailağa Cemaati: Cübbeli Ahmet cemaatimizden kovulmuştur! Artık İsmailağa ile bir bağı yoktur

İsmailağa Cemaati: Cübbeli Ahmet

İsmailağa Cemaati: Cübbeli Ahmet cemaatimizden kovulmuştur! Artık İsmailağa ile bir bağı yoktur

Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaatinden Kovuldu!

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca hakkında önemli bir açıklama yayımladı. Açıklamada, Cübbeli Ahmet’in tarikat ve cemaatle olan ilişkilerinin sonlandığı belirtildi

Cübbeli Ahmet Hoca ve İsmailağa Cemaati Arasındaki Tartışmalar

Bir süredir İsmailağa Cemaati’yle yaşadığı tartışmalarla gündem olan Cübbeli Ahmet Hoca, cemaatin gözden düşmesine sebep oldu. Sosyal medya platformu X’ten yayımlanan bir mesajda, Cübbeli Ahmet’in İsmailağa’yı parçalamaya çalıştığı belirtildi.

İsmailağa Cemaati, bir süredir İsmailağa Cemaati’yle yaşadığı tartışmalarla gündem olan ve kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hakkında açıklama yayımladı.

Sosyal medya platformu X’ten “İsmailağa’dan Açıklama” başlığıyla yayımlanan mesajda, “Tarîkatımızın Mahremini Ortaya Saçmıştır” ifadesine yer verilirken Cübbeli Ahmet’in İsmailağa’yı parçalamaya çalıştığı ve cemaatin gözden düşmesine sebep olduğu belirtildi.

Cübbeli Ahmet’le ilgili “Kendisinin tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyetinin kalmadığını, görüş ve açıklamalarının cemaatimiz açısından hiçbir bağlayıcılığının bulunmadığını ihvânımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.

‘Cübbeli Ahmet Hoca’nın Tekkemiz ve Cemaatimizle İlişkisi Kalmamıştır’

Cübbeli Ahmet Hoca’nın tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyeti kalmamıştır. Görüş ve açıklamalarının cemaatimiz açısından hiçbir bağlayıcılığı bulunmamaktadır.

İşte o açıklama;

İsmailağa Cemaati, duyuru yayınlayarak Cübbeli Ahmet Hoca’nın “bundan sonra cemaat ile hiçbir ilişiğinin kalmadığını ve görüşlerinin cemaati artık bağlamadığını” açıkladı:

“Bir süredir kendisiyle yapılan istişarelere rağmen tavrını değiştirmemekte ısrar eden, ihvânımızı ve kamuoyunu yanlış biçimde yönlendirmeyi sürdüren Cübbeli Ahmet Hoca, söz ve davranışlarıyla tarîkatımıza ve hizmetlerimize zarar veren biri hâline gelmiş ve Hasan Efendi (Kuddise Sirruhû) Hazretlerimizin şeyhliğini kabul etmemiştir.

Bu gerçeğe binaen kendisinin tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyetinin kalmadığını, görüş ve açıklamalarının cemaatimiz açısından hiçbir bağlayıcılığının bulunmadığını ihvânımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.”