Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da transfer|Pisa Morutan’ın tapusunu alıyorlar! İşte bonservis bedeli

Galatasaray’da transfer|Pisa Morutan’ın tapusunu alıyorlar! İşte bonservis bedeli

Galatasaray’a geçtiğimiz ya 3.5 milyon Euro karşılığında transfer olan olan Olimpiu Morutan, Fatih Terim tarafından görev verilmesine karşın yerine gelen Domenec Torrent tarafından forma şansu bulamamıştı.

23 Yaşınndaki Rumen futbolcu Okan Buruk tarafındandan kadroda düşünülmeyip satın alma opsiyonuyla İtalya Serie B temsilcisi Pisa’ya kiralanmıştı. Genç futbolcu Pisa’da gösterdiği performansla göz doldurdu. Çıktığı 17 maçta 4 gol 7 asistlik katkı sağlayarak takımın gol yollarında önemli isimlerinden biri haline geldi.

BONSERVİSİ ALINACAK

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Olimpiu Morutan 2021-2022 sezonunda Galatasara formasıyla 34 maçta 4 gol 5 asist katkısı vermişti. Milli takıma da çağırılan futbolcu kasım ayında milli formayla gol atması beklendi. Pisa’da olan yükselişinin ardından Rumen basınından Emmanuel Raşu aktardığına göre 5.5 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Olimpiu Morutan’ın bonservisini Galatasaray’dan almak isteyen Pisa, bu ücreti düşürebilmek için Galatasaray ile pazarlıklara başladı. Haberde, Pisa kulübünün  Rumen oyuncunun performansından çok memnun olduğu ve takımda kalıcı olarak kalmasını istediği yazıldı.

PİSA PERFORMANSI

Müsabaka GOL  ASİST    
Serie BSerie B174721.091′
İtalya Kupasıİtalya Kupası1
Toplam 22/23:184721.108′

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT