Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adem Çevik: Genç evliliklerin cezalandırılması Allah ile savaşmaktır ve cinsi sapıklığa KAOS/GL’ye teşviktir!’

Genç evliliklerin cezalandırılması Allah

Genç evliliklerin cezalandırılması Allah ile savaşmaktır ve cinsi sapıklığa KAOS/GL’ye teşviktir!’
Türkiye Aile Birliği ve HAKKBİRR Başkanı Adem Çevik, “Genç evliliklerin cezalandırılması fıtratla, gençlikle ve Allah ile savaşmaktır. Aklı olan sünnetullah ile savaşmaz.” diyerek genç evlilik yapan insanlara ve çocuklarına 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle zulümleti durdurmaya davet etti.

ÂİLEM HAKBİRR Başk.Adem Çevik; ‘Genç evliliklerin cezalandırılması Allah ile fıtrat ile savaşmaktır ve cinsi sapikligi kaos/gl’yi teşviktir bu da soykırım suçuna ortakliktir. ‘

Adem Çevik: Genç evliliklerin cezalandırılması KAOS/GLPT’ye zinaya fuhşa soykırıma teşviktir.
Türkiye Aile Birliği ve HAKBİRR Başkanı Adem Çevik yazılı açıklamada bulunarak, aileyi ve toplumu ifsat eden İstanbul Sözleşmesi,’nin dayattığı 6284 yasası, CEDAW ve Lanzarote Sözleşmesi gibi kanun ve yasalarla genç evlilik yasaklanırken, fuhşun teşvik edildiğini dile getirerek yetkilileri uyardı. CEDAW, İstanbul ve Lanzarote sözleşmelerinde örf, adet, dini kültür ve medeniyet değerlerinin yok sayıldığına dikkat çeken Çevik, “Ülkemizin kurucularından 13/14 yaşında padişah olan Fatih Sultan Mehmet ve GençOsman ve CHP’nin ilk kurucu başkanı Mustafa Kemal’in 33 yaşındaki babası Ali Rıza Efendi ilk evliliginde 13 yaşındaki Zübeyde Hanım ile yapmıştı. her daim örnek gösterilerek ‘Kızım, Fatih doğuracak yaştasın; oğlum, Fatih’in tahta oturduğu yaştasın.’ diyerek büyütüldük. Dedelerimiz 14 yaşlarında iken ülkemizin işgalinde, Çanakkale’de, kurtuluş savaşında, 15 Temmuz işgalinde ailesini korumak için vatanını canı pahasına korudu, şehid oldu. Devletimizin Gençlik Bakanlığı var, milletimizin gençlik bayramı var ama yasalarımızda gençlik kavramı yok. 18 yaş altı çocuk görülüyor. Genç evlendirerek sorumluluk vermediğimiz gençlerimizden ailemiz ve devletimiz için sorumluluk beklemek vicdan tutulması değil mi?” diye sordu.

Aklı olan sünnetullah ile savaşmaz
1936’dan 2001 yılına kadar 64 sene boyunca uygulanan Genç evliliği yasaklamak akıl vicdan tutulmasıdır. Genç evliliğe “erken evlilik , çocuk evlilik, çocuk gelin” maskesiyle karşı çıkanlar fuhuş ve terör uyuşturucu tuccarlarina karşı sessizler, hatta 13/14/15 yaşındaki genclerimizin PKK FETÖ NATO dağa kaçırılıp istismarına dilsiz şeytanlık yapilmaktadir. Ya bu genç evlilik yasağını kaldırın veya 33 yaşında iken 13 yaşındaki Zübeyde Hanım ile evlenen Ali Rıza Efendi’nin resmini tüm resmi dairelerden indirin
Allah’ın yasalarını çiğneyerek genç evliliklerin 22 Kasım 2001’den beri yasaklandığını hatırlatan Çevik, “28 Haziran 2014’den itibaren de cezalandırılması ve genç babalara ‘tecavüzcü’ muamelesi sadece akıl tutulmasıdır. Genç evliliklerin cezalandırılması fıtratla, Allah ile savaşmaktır. Aklı olan sünnetullah ile savaşmaz. Fıtrata savaş açarak genç evliliği yasaklayanlar, küresel şer güçlerin desteklediği ailesiz, ahlaksız, cinsiyetsiz toplum projelerine, cinsi sapkınlıkların artmasına hizmet ederek millî güvenliğimizi ve geleceğimizi tehdit etmektedirler. Devlet başkanımız geç yaşta evlilikten şikâyet ediyor ama genç evliliği teşvik etmiyor, bilakis cezalandırıyor. TÜİK istatistiklerinde evlenme yaşı 30, 85 milyonluk ülkemizde 8 bin genç evlilik mağduru olması, gençlerimizin zaten aile yıkan yasalar ve sözleşmeler korkusuyla evlenmekten korkuyor olması, evliliğin teşvik edilmemesi, asgarî ücret ile geçinmenin zorluğu, toplumsal cinsiyet eşitliği maskesiyle eşcinsellestirme operasyonu yapılması, ülkemiz için bir varoluş savaşıdır. Çocukları istismardan, kadınları şiddetten ve ayrımcılıktan korumak maskesiyle yapılan mücadelede dikkat edelim fuhuş ve şiddet artıyor.” ifadelerine yer verdi.

https://basinaciklamasi.t.me

Genç baba ve genç annelere zülümdür
“Genç evlenenlere, 14 yaşında aile kuranlara ‘tecavüzcü’ iftirası devlet eliyle çocuklarımıza genç anne ve babalara yapılan en büyük zulümdür. Genç evliligin bilakis tesviki gerekir, hatta evlilik yaşına gelipte evlenmeyenlerden vergi alınmalı. Evlelenlere en az100 ay evli kalmak şartıyla 100 gram altın hediye edilerek evlilikler teşvik edilmeli. Toplumsal Cinsiyet maskeli fitneyle aileyi gençliği çocukları ifsat eden fuhuşu zinayı kürtajı savunan casusluk faaliyetleri de yapan Sapik kuruluslarin faaliyetleri terör faaliyeti kapsamında değerlendirilmeli yasaklanmalı mal varlıklarına el konulmalı” diyen Çevik, zulme sessizlik dilsiz şeytanlık olduğunu vurguladı. Çevik, Süresiz nafaka zulmü, “İstanbul Sözleşmesi’nin dayattığı 6284, CEDAW ve Lanzarote Sözleşmesi ve benzeri ile genç evlilik yasaklanır iken, fuhuş teşvik ediliyor. Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalı. Bu yapılanlar kadınlarımıza ve çocuklarımıza karşı en ağır şiddettir. Çocuklarımız travma geçirmektedir. Dünya Çocuk Hakları Günü’nde genç kadınlarımızın kocalarını serbest bırakarak meclisimiz ve Cumhurbaşkanımız babası zindandaki çocuklara sevinç yaşatmalarını istirham ediyoruz.” çağrısında bulundu.
20 Kasım 2023
Adem Çevik
Dünya Çocuk Hakları Birliği, Türkiye Aile Ocağı ve HAKKBİRR Başkanı
CocukHaklari.t.me https://basinaciklamasi.t.me 02124612267