Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevim Emre Maksadını Aştı! Orhan Gencebay’ı Savunmak İsterken Sözleri, Türk Halkına Hakarete Kadar Gitti!

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay’ı ”Köpekler

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay’ı ”Köpekler havlasın” sözleriyle savundu. Sosyal medyada Orhan Gencebay ve Sevim Emre çifti linç edilmeye başlandı.

İstanbul’da Murat Kurum’a destek veren ve seçim şarkısı hediye eden Orhan Gencebay, Kurum’la birlikte sahneye çıkarak şarkı söyledi. Orhan Gencebay bu hareketiyle iktidar yanlısı olarak görüldü ve eleştirildi. Eleştirilere Orhan Gencebay’ın, eşi Sevim Emre hakaretle yanıt verdi. Emre, eşi Orhan Gencebay’ı ”Köpekler havlasın” sözleriyle savundu. Eleştirileri sindiremeyen Sevim Emre’nin haddini aşan hakaret içerikli sözleri tepki çekti. Türk vatandaşları ve seçmene yönelik genelleme yaparak ‘Köpekler havlasın’ diyen Sevim Emre sosyal medyada linç ediliyor.

Köpekler Havlasın Sözleriyle Aşırıya Kaçtı!

İktidara yahut muhalefete yakın sanatçılar zaman zaman tarafını belli ederek kamuoyunda gündeme geliyor. Bu isimlerden bir tanesi de Orhan Gencebay oldu. Murat Kurum’a ve Ak Parti’ye desteğini açıkça belli eden Orhan Gencebay sosyal medyada iktidar yanlısı olduğuna dair eleştiriler aldı. Bu eleştirileri kaldıramayan eşi Sevim Emre ise haddini aşan hakaretler savurdu. Kamuoyu nezdinde genelleme yaparak ‘Köpekler havlasın’ diyen Sevim Emre’nin sözleri hoş karşılanmadı. ‘Sevim Emre’nin sözleri Orhan Gencebay’ın kariyerini zedeliyor’ yorumları beraberinde geldi.

KAYNAK: ALPER  ERGEZ  BASIN & PR