Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu

TV8’de uzun yıllar 2.

TV8’de uzun yıllar 2. Sayfa programını yapan Müge ile Gülşen geçtiğimiz haftalarda haklarındaki iddialar yüzünden programı noktalamış, ayrılmaz ikililer büyük bir ayrılık yaşamıştı. İzleyenlerine el ele veda eden ikili, “iftiraları atanları Allah’a havale ediyoruz” demişti. Müge ile Gülşen günler sonra adliyeye giderek dolandırıcılık iddialarını atanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu
  • TV8’in sabah kuşağında yer alan 2. Sayfa programını 18 yıldır birlikte sunan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel 29 Aralık günü ayrıldı.
  • Bu ayrılığın arkasında ise Gülşen Yüksel’in eşiyle birlikte, Müge Dağıstanlı’yı dolandırdığı iddiası yer aldı.
  • Müge ile Gülşen haklarındaki iddialara veda ederken de yanıt vermişti ancak bugün harekete geçti.
  • İkili, ‘Özel Hayatın Gizliliğini İhlal, Hakaret ve iftira’ suçlarının işlendiği gerekçesiyle avukatları Mustafa Akkuş ve Ergin Akçay aracılığıyla Çağlayan Adliyesi’ne giderek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu - Resim : 1
  • Müge Dağıstanlı gelişmeyi 44 bin takipçili Instagram hesabından şu kareyle duyurdu:
'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu - Resim : 2

“İLK ADIMI ATTIK”

  • İki gazeteci yaptığı açıklamada “İlk adımı attık ve hakkımızda dolandırıcılık iftirasında bulunanlardan hukuki olarak hesap soracağız” dedi.

'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu - Resim : 3

“TAKİPÇİ ARTTIRMA DERDİNDEKİ YOUTUBERLAR”

  • İkilinin avukatı Mustafa Akkuş başvuru sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
  • Müvekkillerimiz, uzun yıllara yayılan gazetecilik kariyerleri boyunca birçok başarı elde etmiş, prestijli ödüllerle ödüllendirilmiş ve Türkiye’nin en çok izlenen magazin programını 18 yıl boyunca birlikte sunmuşlardır.
  • Ancak, müvekkillerimizin isimlerini kullanmak suretiyle takipçi arttırma derdindeki kendini youtuber olarak tanıtan kişi ya da kişilerin gerçeklerle alakası olmayan itham ve iddialarda bulunmasının, kişisel sayfalarda bu asılsız iddiaların paylaşılmasının, müvekkillerinin şeref ve haysiyetlerini zedelediğini, kişilik haklarını hedef aldığını, kişisel ve aile huzurlarına tehdit teşkil eden yorumlara sebebiyet verdiğini, söz konusu hukuka aykırı ve suç teşkil eden eylemlere Türk yargısınca gerekli cezanın verileceğine inancımız tam.
'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu - Resim : 4

“SALDIRILAR ÇİRKİNLEŞİYOR”

  • Yıllardır çalıştığı arkadaşı Müge Dağıstanlı’yı dolandırdığı ve eşiyle yurt dışına çıkmaya hazırlandığı iddia edilen Gülşen Yüksel, programa veda ederken hakkındaki bu iddialara şu şekilde yanıt vermişti:
  • “Bir şey doğru, iyi ve güzel gittiği zaman… Bizim Gülşen’le dostluğumuz 18 yıl evvel başladı. Zaman içinde işin başarısının yanı sıra arkadaşlığımız dostluğa dönüştü. İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor.
  • Mesleğimizle ilgili bize saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor.

'Allah'a havale ediyoruz' demişlerdi! Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel haklarındaki dolandırıcılık iddiaları için suç duyurusunda bulundu - Resim : 5

“BU İDDİALARI ORTAYA ATANLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

  • Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafından tartışılmamalı.
  • Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz. Bizim ne olduğumuz ve ailemiz belli.
  • O iftiralarla gidin başka yeri vurun. Biz ölene dek arkadaşız.
  • Bu iddiaları ortaya atanları Allah’a havale ediyorum.”