Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji ‘yağış’ uyarısı yaptı: Sağanak, kar, karla karışık yağmur…

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre;

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinde yağış bekleniyor. Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacak yağışlar, genellikle yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Meteoroloji'den 'yağış' uyarısı: Sağanak, kar, karla karışık yağmur...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Ordu, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, bu illerin 600-800 metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

28 ARALIK 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

1-001.jpg

29 ARALIK 2023 CUMA GÜNÜ

1-002.jpg

30 ARALIK 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

31 ARALIK 2023 PAZAR GÜNÜ

1-004.jpg

1 OCAK 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-005.jpg