Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ev piyasası canlanacak! Herkese uygun ev kredisi geliyor, uzman isim tarih verip müjdeyi duyurdu

Ev alma hayali kuran

Ev alma hayali kuran lakin halihazırdaki konut fiyatlarından dolayı bu hayallerini ertelemek zorunda olanlara müjde! Ev piyasasını canlandıracak yeni bir gelişme yaşandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan uzman ise tarih vererek, herkese uygun ev kredisi geleceğini açıkladı. İşte detaylar…

Ev piyasasını canlandıracak gelişme! Herkese uygun ev kredisi geliyor, uzman isim tarih verip müjdeyi duyurdu

Her geçen gün artan konut fiyatları, enflasyon, ekonomik kriz çoğu vatandaşın ev alma hayalini ya sonlandırdığı ya da askıya aldırdı. Yüksek faiz oranlarından dolayı kredi yardımıyla ev almanın da pek mümkün olmadığı şu günlerde Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, yeni bir gelişmeyi vatandaşlarla paylaştı.

EV PİYASASINDA DENGELER DEĞİŞECEK

Kamuson Haber’de yer alan habere göre, konut fiyatlarının düşmesini isteyen alıcılar ve yatırımcılar son dönemdeki konut fiyatları değişikliği ile bir nebze de olsa rahat nefes alırken, Akçam ise 2024 yılında ev piyasasındaki dengelerin değişeceğini belirtti. Önümüzdeki sene için uygun kredi tarihlerinden söz eden uzman isim piyasada olacaklara ilişkin bilgiler verdi.

yeni-proje-17-001.jpg

Özellikle Mayıs ve Haziran aylarına dikkat çeken Akçam, söz konusu aylarda öğrencilerin şehirlerden gideceğinden dolayı konut piyasasında fiyatların sabit kalacağını açıkladı. Ayrıca Eylül ve Ekim aylarında ise okulların açılması ile beraber tayin döneminin başlayacağını ve bu durumun da konut fiyatlarında hareketlenmeye yol açacağını söyledi.

yeni-proje-18-001.jpg

YENİ KREDİ PAKETİ HEYECANLA BEKLENİYOR

Yaptığı açıklamalarda birçok vatandaşın yeni kredi paketlerini beklediğini ifade eden Akçam, “1,20 kredi faiz oranı 180 ay vade ile ilk konutunu alan vatandaşa bir kredi açacaklarını beyan ettiler. Bu da yakın zamanda hayata geçirilecek. Yeni çalışma ile uygun kredilerin devreye alınması bekleniyor. Bu durum piyasayı daha da canlandıracağı öngörülüyor.” dedi.