Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler

Sözler duygularımızı ve düşüncelerimizi en güzel ifade edebildiğimiz yöntemlerdendir. İçimizde sakladıklarımızı söyleyemediklerimizi en anlamlı ve içten şekilde belirtmemize olanak sağlar. Sevgiliye, eşe, nişanlıya gönderebileceğiniz veya WhatsApp, İnstagram, Twitter ve Facebook sosyal medya ağlarında paylaşabileceğiniz birbirinden güzel sözler vardır. İşte en güzel dokunaklı özlü sözler…

Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
Pek çok önemli ismin geçmişten günümüze kadar ulaşmış etkileyici sözleri bulunur. Tabii günümüzde de yazılan birbirinden farklı ve önemli sözler, derin anlamları ile birlikte etkiler. Kısa ama etkileyici mesajlar üzerinden en derin anlamları aktarabilmek için, bu sözleri ne zaman isterseniz farklı yerlerde kullanabilirsiniz. Duygu ve düşünceleri ifade etmek, özel zamanlarda bazı durumları anlatmak ya da birilerine imada bulunabilmek için bile bu sözcükler hedefine en iyi şekilde ulaşabilir. Ayrıca sosyal medya platformlarında ya da birçok farklı yerde kullanabileceğiniz en derin sözler sizleri bekliyor.
Güzel Sözler 2024
Güzel Sözler 2024 Kim kazanmazsa bu dünyada bir ekmek parası, dostunun yüz karası, düşmanının maskarası.  Avucu kadar yüreği olmayan insanları kürek gibi dili var…  Bazen bir şeye son vermek için istemediğin bir şey yapman gerekir. Never Back Down  Dünyanın en güzel yeri neresi biliyor musun? Biraz kenara kaysana…  Müsaitsen şayet; seninle biraz ‘kavuşmaya’ ihtiyacım var…  Lanet olsun. Ne muazzam şey seni sevmek! 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Nereye gittiğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.  Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir.  Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz.  Ne kadar yaşadığımız değil, nasıl yaşadığımız önemlidir.  Bilinçli düşünceden geçirmediğim bir şey beni etkilemez.  İnsanı farklı yapan, affettikleri, güçlü yapan sabrettikleri, kendisi yapan ise vazgeçtikleridir.  Bir şairin gözyaşı ağlatanın felaketi olurmuş. Ağlatanın arsızca gülmesi şairin şiirinde lanet bulurmuş.  Mutluluk her şeyden önce vücut sağlığındadır. Curtis  İyi görüneceğine, iyi ol. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yapmacık olup sevilmektense kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim. Tom Robbins  Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir.  Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur  Yarım nefeslik bu hayatta. Sevgiden başka hiçbir şey planlama…  İlim aşağıdakileri yükseltir, cahillik yüksektekileri alçaltır.  Kim ilim arama yolunda olursa, cennet de onu arama yolunda olur.  Yanıltmasın seni masum bakışlar, bazılarını şeytan ayakta alkışlar…  İnsanları tanışırken değil, tartışırken tanırsın. Çünkü öfke, sallanan kişiliği ortaya çıkarır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Gerçek aşk için asla bir zaman ya da yer yoktur.  Eğer doğruyu söylersen hiçbir şeyi hatırlamak zorunda değilsin.  Her elini sıkanla dost, her canını sıkanla düşman olma.  Edep aklın tercümanıdır. Herkes edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar değerlidir.  Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı.  Şunu asla unutma; gülerken kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın!  Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın; dahası yok.  Aşk çok kısa ama unutması çok zor.  İyiyi ara, doğruyu ara, güzeli ara fakat kusuru arama. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da ışık tutarız.  Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir.  İçine attıkların kederindir. İçinden atamadıkların kaderin…  Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme.  Güzeli güzel yapan edeptir, edep ise güzeli sevmeye sebeptir!  Yorma kendini… Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.  Birçok insan mutluluğu, burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi etrafta arar.  Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur.  Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca âşık olup seni düşündüm. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Ne kadar okursan oku bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. Sadi Şirazi.  Öyle bir gel demelisin ki, mesafeler anlamını yitirmeli.  Sabır vazgeçmek değil, umudu yarına ertelemektir.  Sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır. W. Golding.  İyilik yapmaya devam et. Karşındaki o iyiliğe layık olmasa bile, sen o iyiliğe layıksın.  Hiç bu kadar susmak istememiştim.  Şükretmeyi öğrenmeyen nankör elbette şikâyet eder Eddi Anter  Körlerin ülkesinde, tek gözlü insan kral olur.  Oysa yüreği temiz olmayanın, anlayışı da kıttır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin…  İnsan terbiyesi öfkeli iken belli olur, insan olan tartışırken bile saygısını korur.  İnsan, aslında ne olduğunu reddeden tek varlıktır. (Albur Camus)  Liderler, doğru işi yapan; yöneticiler, işleri doğru yapan kişilerdir.  Bazı anlar vardır unutamazsın. Tekrarını istersin ama pozisyon kaçmıştır.  Gül verenin elinde gül kokusu kalır  Ömrün ilk yarısı; ikinci yarısını beklemekle, ikinci yarısı da ilk yarısının hasretiyle geçer.  İyiliğinize inanılmasını istiyorsanız, ondan hiç söz etmeyin.  Onu bir daha görmeyi umuyordu. Her şeye razıydı. Eskisi gibi olmayacak bile olsa onunla oturmaya, onu dinlemeye ve onunla konuşmaya can atıyordu. Fakat kapı bir daha asla açılmadı. (Momo) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Mutluluk içinizde başlar. Kimsenin sizi mutlu etmesini beklemeyin.  Nankör insan her şeyin fiyatını bilen hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.  Ne istediğin ile ne yapabileceğin arasındaki farkı ancak kendinden vazgeçtiğinde kapatabilirsin.  Sana en muhtaç olduğum şu anda gel. Yaşamak olsan da gel, ölüm olsan da gel.  Neyi feda edersen, o sana ihsan edilir. Neye kıyamazsan, onunla sınanırsın.  Seveceksen öylece sev. Ne kusursuz insan ara ne de insan da kusur.  Sevdiği ben değilim. Size bunun acısını anlatamam.  Biri seni derinden sevdiğinde sana güç verir, birisini derinden sevmek sana cesaret verir.  Birini kötülemeye çalışırsan asla amacına ulaşamazsın. Çünkü başkasına sürmek istediğin çamura önce kendin bulanırsın. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Sen ülkemin yaz geceleri gibisin.  Sev ve daha derinden sev. Acı çek ve daha derinden acı çek. Tümüyle sev ve tümüyle acı çek. Çünkü saf olmayan altın, bu yolla ateşten geçerek saf altına dönüşür.  Siyah neden gökkuşağında olmak istesin ki, gece tamamıyla ona aitken…  Tercihleriniz umutlarınızı yansıtsın korkularınızı değil.  İyiler asla kaybetmez, kaybedilir. ( Peyami Safa )  Kimse yok merak etme, o boş kalan tahtında.  Unutma, sabır sadece bekleme becerisi değildir, beklerken doğru davranış sergileme yeteneğidir. (Joyce Meyer)  İnsanlar seninle konuşmayı bıraktığında arkandan konuşmaya başlarlar. Pablo Neruda  İki tür fakir insan vardır. Birlikte fakir olanlar ve yalnız fakir olanlar. Birincisi gerçek fakir diğerleri ise şanssız insanlardır. (Jean-Paul Sartre) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.  Her ağlayan güçsüz değildir. Tıpkı her gülenin mutlu olmadığı gibi.  Aşk ifade edebilmek kadar, ifadeyi unutmamaktır da!  O şekilde yaşamalısın ki, öldüğün zaman tabutçu bile matem tutsun.  Bir kere sevdaya tutulmaya gör ateşlere yandığının resmidir. Cahit Sıtkı Tarancı  Hiçbir zaman, hiçbir insanın unutamayacağı bir güzellik var. O da bir insanın bir insandan gördüğü yürekten sevgidir.  Hiç kimsenin umudunu kırma belki de sahip olduğu tek şey odur.  Dünya bir gök kuşağı, zihin bir prizma ve varlık ise beyaz bir ışındır. 
Etkileyici Sözler 2024
Etkileyici Sözler 2024 Üstada sorarlar sevgi mi nefret mi diye, “nefret” diye cevap verir ve ekler; çünkü onun sahtesi olmaz.  İki şey sonsuzdur. Evren ve insanın aptallığı. Ve bilin ki ben evrenden emin değilim.  Uçurtmalar rüzgâr gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.  Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir, bunun için sevgiliye “yar” denilir.  Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim.  Okuduğum kitapta şöyle yazıyordu; “Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir”  Gittiğin yerde boşluk dolduran değil, gittiğin zaman boşluğu doldurulamayan ol.  Belki hiçbir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!  Mutluluk elin erişebileceği çiçeklerden bir demet yapma sanatıdır. B.Goddar 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Eğer her zaman yaptığını yaparsan, her zaman elde ettiğinin aynısını elde edersin, daha fazlasını değil.  Uzaklıklar sevenler için önemsizdir. Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu özlemektir. W. Butler  Kırılmış biri çok güzel susar. Her şeyine hasret kalırsın!  İnanç, parçalanmış bir dünyanın ışığa çıkacağı güçtür. (Helen Keller)  Belki de insan her şeyi içine atmaktan boğuluyor zamanla  Aradığın seni arayandır.  Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir. Madama de Stael  Aşk rüzgar gibidir, göremezsin ama hissedebilirsin.  Değişim ebedi, ölümsüzlük kalıcıdır. (Arthur Schopenhauer) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Karşılığını veremeyecek birine bir iyilik yapmadıkça, mükemmel bir gün yaşamış sayılmazsınız.  Yalnızca çocuklar ne aradıklarını biliyorlar  Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus  Hayatı gözyaşlarınla ödüllendireceğine; gülücüklerinle cezalandır.  Uzakken bile bir nefes kadar yakınımdasın.  Her münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar.  Bilgelik kalpten gelir. Akılla ilgisi yoktur. Bilgelik, varlığının en derin noktasından çıkar. Kafaya ait değildir.  Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir.  Aşk görülmez derler; sadece hissedilebilir. Ama yanıldılar. Birçok kez gördüm. Senin gözlerinde benim için gerçek aşkı gördüm. Ve bu şimdiye kadar gördüğüm en güzel şey! 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Kötümserlik kanserden daha tehlikeli bir hastalıktır.  Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.  Mükеmmеl kişiyi aramaktan vazgеç. Tеk ihtiyacın olan sana sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünеn biridir.  Sadece bedenine değil ruhuna da değer ver ve gönlünü olgunlaştır. Çünkü kişi; bedeni kadar değil, ruhu kadar insandır.  Benimle ömür geçer mi ki dedim. “Senle geçirmeye ömür yeter mi?” dedi. İşte buna bir ömür yetti. ( Özdemir Asaf )  Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.  Aşk; kelime değil bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki yürek gerekir.  İki şey aklın eksikliğini gösterir: Konuşulacak yerde susmak, susulacak yerde konuşmak. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Toplumun genelinin neler döndüğünden haberi yoktur. Hatta haberi olmadığından bile haberi yoktur.  Uçmak için kuş olmak gerekmiyor küçük sevinçler olsun yeter. (Cemal Süreya)  İnsanlar her şeyi mahveder. O yüzden gizli yaşa.  Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın. (Hz. Mevlâna)  İster kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır.  Mutluluk yaşadığın hayat tarzında değil, hayata bakış tarzındadır.  Aşk insanı hayata bağlar hayat ise insanı aşka bağlar.  İnsanlarla uzun süre yaşayamıyorum. Sonsuzluğun payından bana biraz yalnızlık gerek. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Öyle bir zamanda gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın.  Sevmek zaman ayırmaktır. Boş zamanları doldurmak değil…  Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler.  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar.  Kişi kendini sevmez, beğenmez, benimsemezse, başkalarını da okşayamaz, şefkat gösteremez.  Salatalığın kabuğunu soymak, onun hıyar olduğu gerçeğini değiştirmez.  Sana dair evde ne varsa her şeyi topladım. Son kez bir baktım. Bu sefer acıyı içime atamadım ve her şeyini yaktım! 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Umudunu yitirme, şu hayatta bir şeyin bitişi, her zaman başka bir şeyin başlamasına sebep olmuştur.  Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, kimse yardım edemez. (Pestalozzi)  Kalbindeki sevgiyi her zaman koru… Onsuz bir hayat çiçekler öldüğü zaman güneşsiz bir bahçe gibidir.  O, benim denizimin en güzel kıyısı.  Zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş.  Dünya nüfusu arttıkça, insan sayısı azalıyor.  Hepimizde başkalarına katlanacak güç vardır.  İnsanların seni en çok sevdiği zaman, onların işine en çok yaradığın zamandır.  Hayat gerçekten çok basit ama biz hayatı karmaşık hale getirmek için ısrar ediyoruz. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Pişman değilim. Sadece dön bak arkana… Ne için nelerden vazgeçtin. Neler dururken neyi seçtin. (Nazım Hikmet)  Saadet bizim dilediğimizle, Allah’ın bizim için dilediği şeyin bir araya gelmesinden doğar.  Sende ben imkânsızlığı seviyorum fakat asla ümitsizliği değil. Nazım Hikmet.  Siyah da beyazın zıddıdır ama yanına en çok o yakışır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Kime ne emanet ettiysek, ya kırdı, yada kaybetti. Anladım ki emanete en güzel bakan “ALLAH” idi.  Her şeyi denerim, ama yapabildiklerimi yaparım. ( Herman Melville )  Hekimlerin yaptığı en büyük hata ruhu düşünmeden yalnız bedeni tedaviye teşebbüs etmeleridir.  Yalnız kalma özgürlüğü sarhoş edicidir. (Kangala Ranaut) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Virgül değilim kimseye eğilmem.  Tam anlamıyla mutlu olmak için gereken tek şey, içinde bulunduğumuz anı, geçmişteki diğer anlarla karşılaştırmaktan vazgeçmektir.  Bazen var’ı anlarsınız, yok ile…  İki nimet vardır ki,insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler.Onlardan biri sıhhat,diğeri de boş vakittir. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsın, izi kalır. Sonra bir daha dokunmazsın, sadece yanına yaklaşırsın.  Evet kabul ediyorum 2 yüzlü biriyim. “o” yanımdayken gülen, “o” giderken ağlayan bir yüzüm var.  Terk etmek kolaysa senin için, el sallamak zor değil benim için!  Ya başlamamalı, ya da bitirmeli.. 
Özlü Sözler 2024
Özlü Sözler 2024 Yaşamını sadeleştir. Asla yaşamını erteleme. Mutluluk bir yolculuktur.  Seni düşündüğüm her seferinde bir çiçeğim olsaydı, sonsuza dek bahçemden geçebilirdim.  Herhangi biri değilsin. Yapma, canım yanar.  İnsanın mutluluğunun temeli hak ve adalet konusunda toplanır. Bir insana yapılan haksızlık bütün toplumu yaralar. Hak ve adalet hissi bireylerden başlamalıdır. Ve insan, bireyin mutluluğunun kendi mutluluğu için şart olduğuna inanmalıdır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Kalbim bir kuş gibi, hür ve şen şatır. Uçuyordu kanatlar gergin; halatlar gergin ve gemi kayıyordu, ışık saçan güneşin sarhoş ettiği melek, sularda ağır ağır.  Küçük işlere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir. Eflatun  Ne kadar hazin bir çağda yaşıyoruz, bir önyargıyı ortadan kaldırmak atomu parçalamaktan daha güç.  Seni hayallerine ulaştıracak en önemli şey, cesaretindir.  Sonra bir gülümsedi, ben iptal. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Sus! Zira susmakta binlerce dil, binlerce beyan vardır. (Hz. Mevlana)  Topun sekerek sıçradığı yoldan şikayet edenler genellikle onu düşürenlerdir.  Kötü bir işin en gizli şahidi vicdandır.  İnsan, evrende gövdesi kadar değil, yüreği kadar yer kaplar. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller.  Her başarı ilk başta bir hayaldi. En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır. Hayaller de gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.  Hayallerinize yakışan adamları kaybetmeyin.  Hayata karşı ilk küskünlüğümüz, yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar.  Aşk her şeyin başlangıcı, ortası ve sonudur. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Bazen en sıradan şeyler bile, doğru kişi ile birlikte yapıldığında sıra dışı olur.  O kadar güzel gülüyordu ki, sevmesem ziyan olacaktı.  Eğer bir insan sürekli seni üzüyorsa anla ki mutlu etmek istediği kişi sen değilsin.  Ben seni susayacak kadar, ben sana susayacak kadar, ben seni beni susturacak kadar sevdim. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen, değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın. (Necip Fazıl Kısakürek)  Bir DUA’mız var bir de duyanımız… Gerisi çok da mühim değil!  Bir evin bütün camlarını kırıp sonra da kapısını çalamazsın.  Unutma; Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz. – Nazım Hikmеt 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Herkes evinin önünü süpürürse sokaklar temiz olur.  Terbiyesiz bir insana verilebilecek en dokunaklı ceza, bozmadığınız efendiliğinizdir.  Düşmanlarını daima ama daima affet… Emin ol ki hiçbir şey onları daha fazla sinirlendiremez.  Yalnızsın, eğer kendin için orada değilsen. (Phil McGraw) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Her seven isimsiz bir kahramandır ve insan, sevebildiği kadar insandır!  Hayattaki en büyük zafer benim için hiçbir zaman düşmemekte değil, her düştüğünde ayağa kalkmakta yatar.  Geldiğin yeri unutmuşsun ama gideceğin yer sana bunu hatırlatacak.  Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır. Hz. Mevlana 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez.  İnsan odun değildir ki, kırıldığı zaman ses çıkarsın.  Rüyanda görüyorsan onu özlemiş; Rüyanda görmek için yatıyorsan sevmişsin demektir.  Hayat bir öyküye benzer, önemli olan yanı eserin uzun olması değil, iyi olmasıdır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 İnsan hep bilmediğinden değil. Bazen bilmediğinden susar. Edep bilir susar, sabır bilir susar ve Saygı bilir susar.  Giden gitmiş, hüznü ayaklandırmak boşuna.  Sen çok sev de bırak giden yar utansın.  Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma. Geri dönmek isteyebilirsin. 
Kısa ve Uzun Anlamlı Sözler
Kısa ve Uzun Anlamlı Sözler Ne demiş şair. Mutluluğu benimle bulan benimdir gerisi misafir.  İnançlar üretme gücüne de sahiptir, yıkma gücüne de.  Kimse senin gözyaşlarını hak etmiyor hak eden seni ağlatmaz zaten. Gabriel Garcí­a Márquez  Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Hayatta en değerli olan zamandır. Kime hediye ettiğine dikkat et.  İnsanlar, insanların içinde, insana hasret yaşarlar. Özdemir Asaf  Canımı yaka yaka, boğazımdaki düğümleri yutkundum.  Önümde gri bir yol var. Umut kadar beyaz değil, umutsuzluk kadar da siyah değil. Olması gerektiği gibi, dünyanın kendisi gibi, gri bir yol.  Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Aşkın olduğu yerde hayat var.  O da gazi olmak istedi, fakat ona anlatmak gerekti ki, şehid olmayı göze alamayan gazi olamazdı.  Sonuç; ben şair oldum, sen şiir.  Bazı insanlar yağmuru hissеdеr, bazıları isе sadеcе ıslanır.  Sabır; yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.  Aşk acıtır. Ama incinme ve sevgiyi yaşama korkusuyla kendini kapatmaktan çok daha iyidir. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 İnsanların, senin hakkında ne düşündüklerini önemsemeyerek, ömrünü uzatabilirsin mesela. – Bukowski  Bir kalbiniz vardı, onu hatırlayınız.  Bir kum tanesiyim ama çölün derdini taşıyorum.  Bakacağın yüze utanacağın söz söyleme!  İki yüzlü insanın; Dilinde tat, kalbinde fesat gizlidir! 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yemyeşil bir deniz senin gözlerin ne bir sandal, ne bir ada, ne bir sahil var boğuluyorum.  Uzun konuşanı kısa dinlemeli.  Bir ara insanları anladığımı sandım. Sonra sandığımı anladım.  Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. Bertolt Brecht  İnsan, gelip geçici hevesleri olan, tutarsız bir varlıktır ve tıpkı satranç oyuncuları gibi hedefe ulaşmayı değil de hedefe giden yolları daha çok sever. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.  Bir dünya insan, bir insan dünyam.  Bir insanın, bir insana verebileceği en güzel hediye; ona ayırabileceği zamandır.  İnsanların hangi fırtınalardan geçtiğini bilmeden yargılama.  Hiç bir canın acısı, sеnin acından az dеğildir. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 İyi adam olmak için kimseye fenalık etmemek yetmez, iyilik etmesini de bilmelidir.  Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.  Biz, aradığımız şeyiz. O, her zaman orada ve eğer ona vakit ayırırsak kendisini bize bilinir kılar. (Thomas Merton)  Hırs başarısızlığın son sığınağıdır.  Olmak istediğin kişinin hayalini kurmak, olduğun kişiyi harcamaktır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yanlış bildiğin yolda; hеrkеslе yürüyеcеğinе, doğru bildiğin yolda; tеk başına yürü…  İyiyim deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi. Peki, karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.  Bazı insanların kaderi istiridyeye benzer, kalplerinde sakladıkları bir inci için, köklerinden sökülürler.  Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır.  Başarmak imkansızmış gibi davranın ve harekete geçin. 
Özlü Sözler
Özlü Sözler Hayat bazı şeyleri kafana vura vura. Bazı şeyleri de kalbini kıra kıra öğretir…  Özür dilerim seni kendime bile anlatamazken başkalarına nasıl tarif ederim.  Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville  Bazıları büyük doğar, bazıları büyüklüğü kazanır, bazılarına da büyüklük kendi gelir.  Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Elimde olsa sesine sarılırdım.  En iyi aşk, ruhu uyandıran ve bizi daha fazlasına götüren, kalbimizde bir ateş yakan ve aklımıza huzur getiren türdür. Ve bana verdiğin bu. Seni sonsuza dek seveceğim.  Erkekler ve kadınlar arasında arkadaşlık mümkün değildir. Tutku, düşmanlık ve sevgi bağı bulunur ama arkadaşlık asla…  Etkili olmak için çok küçük olduğunuzu düşünüyorsanız, bir sivrisinekle hiç yatağa girmediniz demektir. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Gerek yok her sözü, laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.  Göğü kucaklayıp getirdim sana, kokla açılırsın.  Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.  Gönül insanın kıblesidir. Ne olur kırmayın.  Gözyaşlarını, çocukların erişmeyeceği bir yere saklayın.  Güneş demişken, ellerini çok seviyorum. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Güneşi söndürün. Çünkü; öldü bütün umutlar. Sanırım artık herkes kendi yolunda güzel.  Hakkını helal et dememe bakma sen… Hayatını haram edene hak helal edilir mi hiç.  Hava soğuk, umutlar uzak. Demek ki bugün de içimizi çay ısıtacak.  Hayaller size gücünüzün olduğunu gösterir.  Hayatımı sadece ben değiştirebilirim. Kimse benim için yapamaz.  Hayatınızı kucaklayın, nimetlerinizi sayın ve sahip olmadığınız şeyler hakkında şikayet etmeyin. (Joyce Meyer) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Hayatta bir gayesi olmayan insanlar, bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler; onlar gitmezler, ancak suyun akışına kapılırlar.  Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.  Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düşmemekte değil, her düştüğünde ayağa kalkmakta yatar.  Hepimiz karanlık içerisindeyiz ancak bazılarımız yıldızlara bakmayı akıl edebiliyor.  Zenginlik, kimsenin senden alamayacağı değerler toplamıdır. Senin bilgin, ahlâkın, özgüvenin, terbiyen, letafetin, tebessümündür.  Yontulmadan elmas, acı çekmeden de insan olunmaz. Konfüçyüs 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yolunu değiştirmeden gittiğin sürece, ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yoktur.  Her insanın yüreğinin bir yerinde ışık vardır. Hem de pırıl pırıl.  Yapılacak yığınla hata varken, biz hep aynı hatayı tekrar tekrar yaparız.  Uzağımda ama her gece kalbimde uyuyor.  Unutamadığın kişi, daima senden uzakta olandır. (Chuck Palahniuk)  Herkesten yakın olmak istediğin insana, uzaktan bakmak çok zor. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Kimse kimseyi unutmuyor ama asla karşı tarafın istediği biçimde hatırlamıyor. Tezer Özlü  Kar taneleri ne güzel anlatıyor, birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu.  İnsan ne söylediğini bilmeli fakat her bildiğini söylememelidir. (Namık Kemal)  Hiç bilmediğim “O” kokunu çok özlüyorum. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Bu hep böyleydi. İyi insanlar yanlış duraklarda bile güzel günler beklerken, kötü insanlar doğru durakta bile kıymet bilmediler.  Bütün iyi şeyler güler. Yalvarırım gülmeyi öğrenin.  Cahil birinin etrafında kitap gibi sessiz kal. Mevlana  Dertsiz dua soğuktur. Dertliyken yapılan dua gönülden kopar.  Doğuştan sahip olduklarınızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamınızın yoğrulmasıdır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Aşkın her halini gördüm, artık ne hali varsa görsün.  Aşağı bakarsan asla gökkuşağı bulamazsın.  Asla vazgeçmeyin, kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir.  Asıl yanlış, ortada hakikate giden bir yol varken, kendi kafamızın içinden seçenek aramakta…  Allah’tan gelene razı olursak Allah da bizden razı olur. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Allah de ve sus! Başka hiç bir şey söylemeye değmez.  Alışıyorsunuz zamanla her şeye ama asla bitmiyor.  Aklı yarda olanın gözü yerde olur.  Ah benim sevdasında bencil; ama yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim: ne güzel darma duman ediyorsun beni.  Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar. (Paul Boese)  En derin denizlerde boğula boğula becerirsin tek bir nefesle yaşamayı. F. Nietzsche 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 2 duble rakıdan sonra herkes herkesi sever, söyle ona beni kahvaltıda sevsin.  10 kilitli kapıdan daha güvenlidir babanın evde oluşu.  “Sizi yıpratan insanlardan sessizce uzaklaşın.” Albert Camus  “Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ve bilirsin, o nehir asla durmaz.” – Grange  Hayattan korkmayın çocuklar;iyi ve doğru bir şeyler yaptığınız zaman hayat öyle güzel ki.. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Ne kadar iyi bir insan olduğunun önemi yok, nasıl olsa ilk hatanda en kötü insan sen olacaksın!  Benim sevdiğim renk senin gözlerinde kaldı.  Biri seni sevmiyorsa mutlaka kıskandığı bir özelliğin vardır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın; dahası yok.  Aşk çok kısa ama unutması çok zor.  İyiyi ara, doğruyu ara, güzeli ara fakat kusuru arama. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yorma kendini… Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.  Birçok insan mutluluğu, burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi etrafta arar.  Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur.  Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca âşık olup seni düşündüm. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır. W. Golding.  İyilik yapmaya devam et. Karşındaki o iyiliğe layık olmasa bile, sen o iyiliğe layıksın.  Hiç bu kadar susmak istememiştim.  Şükretmeyi öğrenmeyen nankör elbette şikâyet eder Eddi Anter  Körlerin ülkesinde, tek gözlü insan kral olur.  Oysa yüreği temiz olmayanın, anlayışı da kıttır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Biri seni derinden sevdiğinde sana güç verir, birisini derinden sevmek sana cesaret verir.  Birini kötülemeye çalışırsan asla amacına ulaşamazsın. Çünkü başkasına sürmek istediğin çamura önce kendin bulanırsın. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Kimse yok merak etme, o boş kalan tahtında.  Unutma, sabır sadece bekleme becerisi değildir, beklerken doğru davranış sergileme yeteneğidir. (Joyce Meyer)  İnsanlar seninle konuşmayı bıraktığında arkandan konuşmaya başlarlar. Pablo Neruda  İki tür fakir insan vardır. Birlikte fakir olanlar ve yalnız fakir olanlar. Birincisi gerçek fakir diğerleri ise şanssız insanlardır. (Jean-Paul Sartre) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Hepimizde başkalarına katlanacak güç vardır.  İnsanların seni en çok sevdiği zaman, onların işine en çok yaradığın zamandır.  Hayat gerçekten çok basit ama biz hayatı karmaşık hale getirmek için ısrar ediyoruz.  Dünya bir gök kuşağı, zihin bir prizma ve varlık ise beyaz bir ışındır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Gittiğin yerde boşluk dolduran değil, gittiğin zaman boşluğu doldurulamayan ol.  Belki hiçbir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!  Mutluluk elin erişebileceği çiçeklerden bir demet yapma sanatıdır. B.Goddar  Değişim ebedi, ölümsüzlük kalıcıdır. (Arthur Schopenhauer) 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Uzakken bile bir nefes kadar yakınımdasın.  Her münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar.  Bilgelik kalpten gelir. Akılla ilgisi yoktur. Bilgelik, varlığının en derin noktasından çıkar. Kafaya ait değildir.  Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir.  Aşk görülmez derler; sadece hissedilebilir. Ama yanıldılar. Birçok kez gördüm. Senin gözlerinde benim için gerçek aşkı gördüm. Ve bu şimdiye kadar gördüğüm en güzel şey! 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.  Aşk; kelime değil bir cümledir. Kurmak içinse, özneyle yüklem değil, iki yürek gerekir.  İki şey aklın eksikliğini gösterir: Konuşulacak yerde susmak, susulacak yerde konuşmak.  İnsanlarla uzun süre yaşayamıyorum. Sonsuzluğun payından bana biraz yalnızlık gerek. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Salatalığın kabuğunu soymak, onun hıyar olduğu gerçeğini değiştirmez.  Sana dair evde ne varsa her şeyi topladım. Son kez bir baktım. Bu sefer acıyı içime atamadım ve her şeyini yaktım!  Siyah da beyazın zıddıdır ama yanına en çok o yakışır. 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Aşk her şeyin başlangıcı, ortası ve sonudur.  Ben seni susayacak kadar, ben sana susayacak kadar, ben seni beni susturacak kadar sevdim.  Unutma; Hеr gеlеn sеvmеz.. Vе hiçbir sеvеn gitmеz. – Nazım Hikmеt 
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Yalnızsın, eğer kendin için orada değilsen. (Phil McGraw)  Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır. Hz. Mevlana  Aşk davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki 
Aşırı Dokunaklı Sözler 2024
Aşırı Dokunaklı Sözler 2024 Garip değil mi? Ulaşamayacağımız kadar yüksekte sandığımız kişiler, aslında eğilemeyeceğimiz kadar alçaktadır. Ben, senin ilkokul yıllarında durmadan yere düşürdüğün kurşun kalem gibiyim. Dışı sapasağlam, içi paramparça. Kırgınlıklarım var benim anlatmaya kelimelerin bile yetmeyeceği ve ben hepsine ‘neyse’ deyip susuyorum. İnsanların dış görünüşleri değil de yaralarını sevin, kırılan kalplerini sevin, ıslak kirpiklerini sevin.
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Birini gerçekten sevdin mi; yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır. Sana nasıl kırıldığımı anlatsam, benden nasıl özür dileyeceğini bilemezsin. Tam beni kırdığın yerden kırarlar seni. Herkesin vardır dinlemekten kaçtığı, duymaya bile dayanamadığı bir şarkı. Ağlarken sesin çıkmasın diye tuttuğun nefeste boğulup ölmek istersin bazen. Sevilmediğini biliyorsun ama yine de onunla olmak istiyorsun, bu en acısı.
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 Bir acemi şairim dalmışım şiirIerIe aşka. Ben ne giysem yakışmaz bana hüzünden başka. Başım önde bu aralar. Suçlu olduğumdan değil! Görülmeye değer hiçbir şey kalmadığından. Güveneceğim tek bir insan olsaydı, tüm dünyayı karşıma alabilirdim. Bazen parmak uçlarına kadar üzer mi hayat adamı. Üzüyor işte.
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 O kadar yoruldum ki artık hayattan, yoldan geçen bir taksiyi çevirip; Uzaklaşan hayallerimi takip et diyesim var. Sadece gülerken çocuğum. Ağlarken aşık. Bir yere kadar üzülmek, bir yerden sonra vazgeçmeyi bilmek gerek. Geçerdi her şey. Geçip giderdi onca acılı zaman. Ama geçmedi, her neyse işte. Sen şansını ben de mucizemi kaybettim. Affet sevgilim, sen benden, ben bizden vazgeçtim.
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacakIarını söyIedikIeri şeye dönüşürIer. Haram oIan çay değiI, sensiz içmek… Ağzımdan burnumdan geImese biIe, kaIbimden gönIümden geri geIiyor her yudum. UmutIar da yiter, düşIerin ardından. GüIüşIer de tükenir, gidenin ardından.
Güzel Sözler 2024 💕 Etkileyici, Manalı, Anlamlı, Dokunaklı Kısa ve Uzun En Güzel Sözler
 İçinden ağlayıp, çok güzel gülen insanlar var. Beni yokluğunIa savaştırma, kaybederim. Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var. Sevmek kolay oIsa da, unutmak zordur.

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT