Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 Tarot tahminleri: Koç, Boğa, İkizler bu gelişmelere hazır olun! Aşk, para, sağlık, eğitimde bakın sizi neler bekliyor

2024 Tarot tahminleri: Koç,

2024 Tarot tahminleri: Koç, Boğa, İkizler bu gelişmelere hazır olun! Aşk, para, sağlık, eğitimde bakın sizi neler bekliyor

Yeni yıl için karot tahminleri paylaşıldı. Burç meraklıların gündemine oturan tahminlerde, aşk, para, sağlık ve eğitimde başarılar sizleri bekliyor. Özellikle, zodyak burcunun başlangıcı olan Koç, Boğa ve İkizler hazır olsun.

2024 Tarot kartı tahminleri: Koç, Boğa, İkizler bu gelişmelere hazır olun! Aşk, para, sağlık, eğitimde bakın sizi neler bekliyor

2024 yılına özel karot kartı tahminleri paylaşıldı. Koç, Boğa ve İkizler burcu için gelen tahminlere göre; aşk, finans, sağlık, eğitim ve kariyerindeki başarılar dikkat çekiyor. Bu üç burç için şanslı renk ve kristal önerileri paylaşıldı.

gunluk-burc-yorumlari-8-nisan-2020-carsamba-1586326146587.jpg

YENİ YILDA KOÇ BURCU

Zodyak başlangıcı olarak bilinen Koç, ateşli enerjisiyle bilinir. Koç insanları cesur ve risk almayı severler. Kendilerine oldukça güvenen ve güçlü liderlik özellikerine sahiptir. İmparator olmak Koç burcuna çok yakışır. Toplumsal normlara karşı isyankar olan Koçlar, kendi yolunu çizer.

Sağlık ve Maddi Güç: Yeni yılda Koçları para açısından müjdeli bir 12 ay bekliyor. Yapacakları ev ya da mülk yatırımları bu kapsamda şanslarını artıracak. Enerji dolu Koçlar, dengeyi sağlamak ve sağlık açısından güzel bir sene geçirmek için meditasyon gibi rahatlatıcı eylemlerde bulunmalı.

Eğitim: Koç kafasına koyduğunu yapmasıyla bilinir. Özellikle askerlik ya da polis işleri için sınava hazırlık yapıyorsa bu sene o sene denilebilir. Başarı elde etme oranı çok yüksek.

İş Hayatı: Koçlar için iş oldukça heyecanlı bir hale geliyor. Zorluklarla karşılaşacak Koç, yaptıklarından fayda görmeye başlayacak. İş değiştirmek iyi bir sonuç verse de dikkatli olması gerekir.

Şanslı Renk: Kırmızı

Şanslı Kristal: Bronzit

post-1613226817-5994-boga-burcu.webp

YENİ YILDA BOĞA BURCU

Zodyak’ta yer alan ikinci burç Boğa’dır. Oldukça pratik ve istikrarlı olan Boğalar, kararlı ve güçlü iradeleriyle bilinir. Tarot kartına göre, gerçekçi toprak olan Boğalar, zamanlarını açık havada geçirmek isteyebilir. Yeni yılda boğalar aşk, kariyer, sağlık ve eğitimde değişikliklerle geliyor.

Aşk hayatı: Aşk hayatında son zamanlarda sorun yaşayan boğalar, ciddi bir yıldan geçecek. İlişkide ciddiyet arayan Boğa, varsa partneriyle aileleri tanıştırma gibi önemli adımlar atma yönünde fikir geliştirecek.

Para: Boğalar için paralarına sahip çıkma yılı olabilir. Parayla ilgili güvenli ve bilinen yolları tercih etmek ve riskli yollardan uzak durmak gerekir. Sağlıklı bir yıl geçirecek Boğalar hastanenin yolunu unutacak.

Eğitim & Kariyer: Boğaların eğitimde ilgisi farklı konulara kayabilir. Kariyer içinse oldukça yoğun bir yıl geçecek. Seyahat eden Boğalar daha fazla sorumluluklar da alabilirler. Özellikle Boğa kadınları kendini beğenmiş görünmeye dikkat etmelidir.

Şanslı Renk: Lotus Pembe

Şanslı Kristal: Zümrüt

ikizler-t59u-cover.jpg

YENİ YILDA İKİZLER

İkizleri yeni yılda sürpriz bir şekilde değişiklikler kucaklayacak. Sorumlu ve büyük patronlarla aranızı iyi tutun. İş yerlerinizde dedikodulara dikkat edin ve herkese her şeyi anlatmayın.

Aşk Hayatı: 2024 yılında İkizler aradığı aşkı bulacak gibi görünüyor. Bekar bir durumunuz varsa, sizin için özel biriyle tanışabilirsiniz ve bu kişi sizin için oldukça önemli olacak. Hayatınızın merkezine yerleşmesiyle evlenme hayalleri kurmak isteyebilirsiniz.

Sağlık & Finans: Sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Birini atlatırken bir başkası gündeminizde yer alacak. Finansal olarak ortaklıklar ve takım çalışmalarında istikrar ile güven devam edecek. Böbreklerinizde, akciğerlerinizde, bipolar bozukluk ya da anksiyete gibi sağlık sorunlarına dikkat edin.

Eğitim: Matematik ve finansal konularda okuyorsanız iyi bir yıl sizi bekliyor.

Kariyer: Seyahat sektöründe çalışıyorsanız başarılı bir yıl geçireceksiniz. Fakat, bu yıl kendi işinizi de kurabilirsiniz.

Şanslı Renk: Yeşil

Şanslı Kristal: Yılan Taşı