Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeynep Beşerler kimdir, nereli, kaç yaşında? Zeynep Beşerler hangi dizi ve filmlerde oynadı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarına yönelik yanıltıcı bilgiler paylaşılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Şüphelilerden birinin de oyuncu Zeynep Beşerler olduğu belirtildi. Yurttaşlar, Zeynep Beşerler’in kim olduğunu, hangi dizi ve filmlerde rol aldığını merak ediyor. Peki, Zeynep Beşerler kimdir, nereli, kaç yaşında? Zeynep Beşerler hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Zeynep Beşerler kimdir, nereli, kaç yaşında? Zeynep Beşerler hangi dizi ve filmlerde oynadı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarına ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medya hesaplarından gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak nitelikte kamu düzenini bozmaya yönelik, gerçeğe aykırı bilgileri yayan ve provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesaplarıyla ilgili olarak re’sen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’nün yaptığı tespitlerde oyuncu Zeynep Beşerler’in de şüpheliler arasında bulunduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, Zeynep Beşerler Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçim sonuçlarına ilişkin “Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla, yazık” ifadelerini kullandı. 

ZEYNEP BEŞERLER KİMDİR?

Zeynep Beşerler, 1 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Zeynep Beşerler, oyuncu Derya Beşerler’in ablasıdır. Babası avukat, annesi bir ilaç firmasının temsilcisiydi.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde okurken 3. sınıfta yarıda bıraktı. Zeynep Beşerler lise mezunudur.

Bir arkadaşının gece kulübünde eğlenirken yönetmen Sinan Çetin ile tanıştı. İlk kez Kinetix reklam filminde oynayarak kamera karşısına geçti.

Number One TV‘de moda, spor, yarış konularında çeşitli programlar hazırlayıp sundu.

2003 yılında Tarkan’ın Dudu şarkısının klibinde rol aldı. Aynı yıl yönetmen ve oyuncu Uğur Yücel ile tanıştı, ardından polisiye-dram türündeki ‘Alacakaranlık’ dizisinde ‘Filiz Çağlayan’ karakterini oynadı.

Zeynep Beşerler; 2005 yılında ‘Ihlamurlar Altında’, 2006 yılında ‘Esir Kalpler’, 2007 yılında ‘Nazlı Yarim’, 2008 yılında ‘Ölüm Çiçekleri’, 2010 yılında ‘Aşk ve Ceza’, 2011 yılında ‘Arka Sokaklar’ dizilerinde rol aldı. Ayrıca 2008 yılında ‘Kağıt’, 2009 yılında ‘Türkler Çıldırmış Olmalı’, 2010 yılında ‘Sultanın Sırrı’, 2011 yılında ‘Mavi Pansiyon’, 2012 yılında ‘N’apcaz Şimdi?’ sinema filmlerinde oynadı.

2015 yılında TV360’ta ‘Başka Bi’Dünya’ adlı bir program hazırlayıp sundu.

ZEYNEP BEŞERLER ÖZEL HAYATI

Zeynep Beşerler, 2013 yılında Emir İçgören ile evlendi. Çiftin, 2016 yılında Kerem adında bir oğlu dünyaya geldi. Zeynep Beşerler’in kardeşi Derya Beşerler, Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu ile evlidir.

ZEYNEP BEŞERLER FİLMLERİ

2009 – Türkler Çıldırmış Olmalı (Yüzbaşı Asena)

2010 – Kağıt (Çiçek)

2010 – Sizi Seviyorum (Ayla)

2010 – Sultanın Sırrı (Yeliz)

2010 – Şov Bizinıs (Meyra)

2011 – Mavi Pansiyon (Elif)

2012 – N’apcaz Şimdi? (Jale)

ZEYNEP BEŞERLER DİZİLERİ

2003 – Alacakaranlık (Filiz Çağlayan)

2005 – Ihlamurlar Altında (Aslı Karakaş)

2005 – Rüzgarlı Bahçe (Rüzgar)

2006 – Esir Kalpler (Zuhal Akerman)

2007 – Nazlı Yarim (Nazlı)

2008 – Ölüm Çiçekleri-Saraybosna (Yelena)

2010 – Aşk ve Ceza (Nadya)

2010 – Arka Sokaklar (Melek Serter)