Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeliha Kılıç Kimdir? Zeliha Kılıç Biyografisi

Zeliha Kılıç; 1981 doğumlu

Zeliha Kılıç; 1981 doğumlu Şanlıurfa merkez ilçesinde dünyaya geldi. 1998 yılında İzmir’e göç edip ardından Buca’nin Kuruçeşme Mahallesi’ne yerleşti. 22 yıllık ikametgahı ile orta öğretimini ve liseyi Kuruçeşme mahallesinde tamamladı.

Zeliha Kılıç kendisini şöyle ifade ediyor: 22 senedir Kuruçeşme Mahallesi’nin ekmeğini yiyen ve havasını soludum suyundan içtim derdi ile dertlendim. Kuruçeşme’nin genci ile genç yaşlısıyla yaşlı kadınıyla kadın oldum Kuruçeşme için Kuruçeşme’nin ihtiyaçları için çabaladım pek gayem insanımızın insan olarak değer görmesiydi bunun için önce gençler dedim yıllardır Buca Ege ihracatçı birlikleri ortaokulunda 11 yıl sınıf temsilciliğini 3 yıldır da okul aile birliği başkanlığı yaptım ve halende yapmaktayım. Evli ve 3 Kız annesi olarak hep çocuklarımız ve gençlerimiz için ter döktüm. Karakterim ne bütünleşen sosyal sorumluluk projelerinde hep önde oldum okul aile birliği başkanı olarak okuma yazması olmayan kadınlarımızı okuma yazma kursları açtırdım.

Kızılay ve AFAD hazır destek gönüllüsü olan Zeliha Kılıç açıklamalarına şöyle devam etti; Kardeş okul projesinin öncüsü oldum. Sel ve deprem bölgelerine İzmir’den ilk giden ekibin hep en önünde yer aldım. 2016 yılından itibaren İzmir Buca AK parti Kadın kollarında “Mahalle koordinatörü” ve “Teşkilat başkan yardımcılığı” ve ardından ana kademe “Mahalle başkanlığı” görevini üstlendim ayrıca seçimlerde de okul sorumlusu oldum.

En son yapılan 31 Mart 2024 seçimlerinde demokrasimizin olmazsa olmazı muhtarlarımız dedim ve özellikle bu alanda da kadınlarımızın ve mahallemizin sesi olmak insanlara daha fazla yardımcı olup sorunlarına çözüm bulmak için Muhtar adayı oldum.