Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YKS giriş yerleri ne zaman açıklanır? YKS’ye kaç gün kaldı, üniversite sınav yerleri belli oldu mu?

YKS üniversite sınavı için

YKS üniversite sınavı için geri sayım başladı! Binlerce üniversite hayali kuran genç, ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek 2023 YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı için sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor. Başvuruları Mart ayında alınan ve üç oturumdan oluşan üniversite sınavı ne zaman, YKS’ye kaç gün kaldı? İşte, YKS sayacı…

YKS giriş yerleri ne zaman açıklanır YKSye kaç gün kaldı, üniversite sınav yerleri belli oldu mu
ÖSYM 2023 sınav takvimine göre bu sene YKS uygulaması Haziran ayında olacak. Üniversite sınavına girecek adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirdi ve sınav giriş belgelerinin yayımlanacağı tarihe yöneldi! İşte, 2023 YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı hakkında…
YKSYE KAÇ GÜN KALDI
YKS’YE KAÇ GÜN KALDI? Bu sene üniversite sınavı YKS’nin ilk oturumu TYT, 17 Haziran’da olacak. İkinci oturumu AYT ve üçüncü oturumu YDT 18 Haziran’da uygulanacak.

* TYT, 17 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacak. Sınav, 10.15’te başlayacak ve 165 dakika sürecek.

* AYT, 18 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak. Sınav, 10.15’te başlayacak ve 180 dakika sürecek.

* YDT, 18 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak. Sınav, 15.45’te başlayacak ve 120 dakika sürecek.

Sınava girecek adayın yüzü, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olmalıdır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınav saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir.
YKS SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023
YKS SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023? 2023 YKS için sınav giriş yerleri belgesi henüz paylaşılmadı. Sınav yerleri sınavdan 10 gün önce ÖSYM tarafından adayların bilgisine sunulacak.