Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın aşkı… Farah Zeynep Abdullah’ın aşk yaşadığı komedyen ortaya çıktı

TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı

TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı ve Bergen filmiyle son dönemin en popüler yıldızlarından biri olan Farah Zeynep Abdullah’ın ünlü bir komedyenle aşk yaşadığı iddia edildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın önlenemez yükselişi sürüyor. Daha çok iş hayatıyla gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah’ın ismi bu kez bomba bir aşk haberiyle gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre; Farah Zeynep Abdullah’ın aşk yaşadığı isim belli oldu. Farah Zeynep Abdullah son dönemde çekimleri 1 Mayıs’ta biten TAFF Pictures imzalı “Aşk-ı Memnu” eserinin film uyarlaması “Bihter”le adından söz ettiriyor. İzlenme rekorları kıran “

Bergen” filmiyle beraber artık rol aldığı projelere “kreatif yapımcı” olarak da adını yazdırmaya başlayan oyuncunun bir süredir gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı da ortaya çıktı.

Farah Zeynep Abdullah kalbini komedyen Yavuz Günal’a kaptırdı. Reklam ve grafikerlik de yapan Günal, BKM Mutfak’ta “Yavuz Diye Bir Çocuk” adlı gösteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Farah Zeynep Abdullah, sevgilisi Yavuz Günal’ı yakın dostlarıyla da tanıştırdı. Yeni gösterisine hazırlanan Günal, 15 Haziran’da BKM Mutfak’ta eski oyununun son gösterisiyle seyirci karşısına çıkacak.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İDDİALAR İÇİN NE DİYOR?

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Farah Zeynep Abdullah’ın henüz açıklama yapmaması dikkat çekti. Farah Zeynep Abdullah’ın kısa bir süre önce de Bihter filmine ortak olduğu öne sürülmüştü.