Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü bankadan flaş altın tahmini! Bu rakam ilk kez duyuldu: Hızlı olan kazanacak

Ünlü bankadan flaş altın tahmini! Bu rakam ilk kez duyuldu: Hızlı olan kazanacak
Ünlü bankadan flaş altın tahmini! Bu rakam ilk kez duyuldu: Hızlı olan kazanacak

Halkın ilgisi altın fiyatlarına yoğunlaşıyor. Döviz piyasasındaki dalgalanmalar, gram altın değerlerini 1.474 TL’ye çıkararak tarih yazmasına neden oldu. Altın piyasalarında sürpriz bir hareket! Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yatırım devi Citi Research, altın değerlerini yeniden değerlendirdi. Altın almayı tercih etmeyenler pişmanlık duyacak! İşte beklenen rakamlar…

Altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik durmaksızın devam ediyor. Doların 24 TL’yi gördükten sonra altın değerlerindeki artış hızlandı ve rekor üstüne rekor kırıldı. Gram altın 1.474 TL seviyesine çıktı. ‘Altın fiyatları yükselecek mi, yoksa düşecek mi? Altın piyasasının son hali ne?’ diye merak eden yatırımcılar, Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen yatırım bankalarından Citi Research’ün altın tahminlerinin güncellenmesiyle ilgili haberleri takip ediyor. Altın almayanlar büyük bir fırsatı kaçırdı! Beklenen rakamlar elinizin altında. Harekete geçin!

2-003.jpg

Dünya çapında itibarı olan Citi Research, yayınladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedeflerini aşağı yönlü revize etti. Citi Research, ons altın için 0-3 ay hedefini 2100 dolardan 1915 dolara çekti. Citi, 3-6 aylık dönemde ons altın fiyatının 2000 doların üzerinde dengeleneceğini tahmin ederken, 12 aylık dönemde ise genel ekonomik koşulların altın için olumlu olacağını belirtti. Ancak Citi, altının bu yılın sonunda veya 2024’ün ilk yarısında 2200 dolar/ons seviyesine ulaşabileceğini vurgulamaktan çekinmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT