Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKİYE-AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİ MASAYA YATIRILIYOR

TÜRKİYE-AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİNİN 60.

TÜRKİYE-AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİNİN 60. YIL KONFERANSI İSTANBUL’DA YAPILIYOR

İstanbul Kent Üniversitesi, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı ve BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği konferans, 24 Ekim’de, Kent Üniversitesi’nin Kağıthane Yerleşkesi’nde yapılacak.

Saat 10:00’da başlayacak konferansta, Avrupa Birliği’ndeki gelişmeler, Türkiye-AB İlişkileri ile güncel dünya meseleleri, Avrupa Birliği ve Türkiye perspektifinden ele alınacak.

Açılış konuşmalarını BDU Diplomatlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İyiniyet Elçisi Musa Karademir, Rektör Prof. Dr. M. Necmettin Atsü, TASAM Başkanı Süleyman Şensoy yapacak.

Konferanta, Türkiye Cumhuriyeti Endonezya Büyükelçisi Prof. Dr. Talip Küçükcan ve Türkiye Cumhuriyeti OECD Daimi Temsilcisi ve Prof. Dr. Kerem Alkin de birer konuşma yapacak.

İstanbul Kent Üniversitesi İİSBF Dekanı Prof. Dr. Hasret Çomak’ın oturum başkanlığı yapacağı konferansa İstinye Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fahri Erenel, Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Tansi, İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı Doktorant Ayşe Kaşıkırık, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Güney Ferhat Batı ve Siyaset Bilimci Dr. Ayhan KOÇ “konuşmacı” olarak katılacak.

Konferans, katılımcılara sunulacak “Teşekkür Sertifikası” ve “TEMA Vakfı Ağaç Sertifikası” ile sona erecek.