Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Dakika! Kamuoyunda gündemden düşmeyen sevilen o isim ‘Cübbeli Ahmet’ten manevi babası “Mahmud efendi”ye anlamlı vefa

Son Dakika! Kamuoyunda gündemden
Son Dakika! Kamuoyunda gündemden düşmeyen sevilen o isim 'Cübbeli Ahmet'ten manevi babası “Mahmud efendi”ye anlamlı vefa
“Cübbeli Ahmet” telif haklarını manevi babası “Mahmud efendi hazretleri”ne verdi.
Cübbeli Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi,  hayatının tamamına münhasır alınteri ve emeği olan eserlerinin tüm telif haklarını Ahıska Yayınevi’ne verdi. 

Manevi babası olan Şeyhi Merhum Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi’nin bıraktığı mukaddes yolun vecibelerini ve hatıralarını yaşatmak ve misyonunu sürdürmek için kurulan “Müceddid Mahmut Efendi Vakfı” çatısı altında ki “Ahıska Yayınevi” ile Cübbeli Ahmet Mahmud Ünlü arasında sözleşmeyle yapıldı.

Nethaberler.com’a yapılan, İşte o açıklama;

Ahıska Yayınevi’miz olarak; Ahmed Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) Efendi Hocamız ile Eserleri’nin basım-yayım ve dağıtım hizmetleri noktasında anlaşmaya vardık.

Hocaefendi'nin şu âna kadar telif ettiği ve ileride telif edeceği tüm Kitap ve Eserleri'nin hizmetleri artık yayınevimiz tarafından görülecektir.

Bize olan ilgi, alaka ve teveccühlerinden dolayı sevgili Hocamıza (Ahmet Mahmut Ünlü) teşekkür ediyor, yüce Rabbimiz’den Hocamızın hizmetleri ile kurmuş olduğumuz bu birlikteliğin hayırla devamını diliyoruz.

Ahıska Yayinevi Yönetimi