Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı?

Son dakika haberleri… Dünyanın

Son dakika haberleri… Dünyanın gözü Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda.

Anbean takip edilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy sayımı başlarken gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu‘nun ne kadar oy aldığına çevrildi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne kadar oy aldığını nethaberler.com’da güncel olarak takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanı Erdoğan ne kadar oy aldı? Kemal Kılıçdaroğlu ne kadar oy aldı?

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da

14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri yüzde 50’yi geçen aday olmadığı için 2. tura kalmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun yarıştığı ikinci turda oy kullanma işlemi sona erdi.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da - Resim : 1

TÜRKİYE 13. CUMHURBAŞKANI İÇİN SANDIĞA GİTTİ
Türkiye, sabah saat 08.00 itibarıyla 13. cumhurbaşkanını seçmek için sandık başında gitti.16:30

Seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışıyor.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da - Resim : 2

Liderler oylarını kullandıktan sonra yaptıkları kısa açıklamada ortak bir dil kullanarak “Seçimler vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdiler.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da - Resim : 3

OY KULLANMA İŞLEMİ SONA ERDİ
Türkiye bugün, 5 yıl boyunca görev yapacak Cumhurbaşkanını seçecek. 08.00’de başlayan oy verme işlemleri saat 17.00’de sona erdi. 60 milyon 721 bin 745 seçmen için kurulan 191 binden fazla sandıkta oy kullanıldı.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da - Resim : 4

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti.

Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için oy verme işlemi 17.00’de sona erdi.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne kadar oy aldı? 2. tur seçim sonuçları anbean haberet.com'da - Resim : 5

İSTANBUL’DAKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SON DURUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da ne kadar oy aldı?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İstanbul’da oy sayım işlemleri başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da ne kadar oy aldı?

 ANKARA’DAKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SON DURUM
Dünyanın anbean takip ettiği Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda oy sayımına başlandı.

Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkent Ankara’da ne kadar oy aldı?

Son dakika! Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy sayma işlemi başladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da yüzde kaç oy aldı?

İZMİR’DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SON DURUM
CHP’nin kalesi İzmir’de gözler Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı oy oranlarına çevrildi.

Oy sayımı başlanırken iki adayın İzmir’de ne kadar oy aldığı merak konusu oldu.

SON DAKİKA: Sandıklar kapandı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylar sayılmaya başlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de ne kadar oy aldı?

DEPREM BÖLGESİNDEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SON DURUM
Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turunda gözler depremin etkilediği 11 ilde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinden ne kadar oy aldı?