Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şırnak’tan acı haber: 2 şehit! PKK’lı teröristler mağarada sıkıştırıldı

Şırnak Bestler Dereler Bölgesinde Jandarma

Şırnak Bestler Dereler Bölgesinde Jandarma birimlerinin devam eden operasyonunda bir mağarada sıkıştırılan teröristler ile çatışma çıktı. J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğindeki operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilirken, 3 kahraman Jandarma personeli şehit oldu.

Şırnak’tan acı haber: 2 şehit! PKK’lı teröristler mağarada sıkıştırıldı

Türkiye’nin yeni terörle mücadele konsepti kapsamında terör örgütü PKK ile tüm güvenlik birimleriyle yapılan mücadele aralıksız sürüyor. İçişleri Bakanlığı koordinesinde PKK’ya yönelik yapılan Eren-Abluka operasyonları ile TSK’nın sınırötesinde yaptığı Pençe Harekatları ardından örgütün kırsal bölgede eylem arayışını engellemek, hareket kabiliyetini azaltmak adına operasyonlar aralıksız devam ediyor.

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Şırnak’ta, Bestler Dereler Aksüt kırsalında J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın desteği, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla gerçekleşen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

2 JANDARMA 1 GÜVENLİK KORUCUSU ŞEHİT OLDU

Teröristlerle çıkan çatışmada 2 jandarma personeli ise şehit düştü. Operasyonda 2 Jandarma personeli ile 1 Güvenlik korucusu ise ağır yaralandı.