Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SATILIK KONUT İMARLI ARSALAR! TOKİ’den arsa sahibi olmayana müjde: Eğer adınız kurada çıkmadı ise arsa sahibi olabilirsiniz

82 ilde yapılan TOKİ

82 ilde yapılan TOKİ kampanyasının ardından kendilerine ev veya arsa çıkmayan vatandaşlar üzülmesin. Milli Emlak tarafından yapılan duyuruya göre uygun fiyatlı imarlı arsa satışları yapılacak. 

SATILIK KONUT İMARLI ARSALAR! TOKİ'den arsa sahibi olmayana müjde: Eğer adınız kurada çıkmadı ise arsa sahibi olabilirsiniz

TOKİ tarafından ülkenin her bir yanındaki vatandaşlar içi başlatılan büyük kampanyadan kendilerine ev veya arsa çıkmayan vatandaşlar için yeni bir duyuru yapıldı. Son yıllarda yükselen konut ve arsa fiyatlarına rağmen sizde yalnızca bir maaş fiyatına arsa sahibi olabilirsiniz.

KDV’DEN MUAF

Uygun fiyata ev veya arsa sahibi olmak isteyn vatandaşlar için Milli Emlak tarafında yapılan duyuruya göre çok uygun fiyatlara alabileceğiniz bu arsalara kendi evlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda KDV muafiyetinin de bulunduğu bu arsalar Yozgat, Konya ve Trabzon’da bulunuyor. 

2 YILA KADAR TAKSİT

5 yıl emlak vergisinden muaf olacak bu arsalar için ihaleler ilerleyen günlerde yapılacak. Milli Emlak internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda arsa ile ilgili detayları bulabileceğiniz gibi satılan bu arsaların ödeme seçenekleri arasında 2 yıla kadar taksit seçeneği de bulunuyor.

EN UYGUN FİYATA

Milli Emlak tarafından yayımlanan ilana göre Yozgat’ta bulunan arsa 789 metrekare olup yalnızca 12 bin TL‘ye satışa çıkıyor. En uygun fiyata satılan arsa ise 611 metrekare ile Konya’da bulunan arsa olup satış fiyatı yalnızca 9 bin TL olduğu açıklandı. Karadenizin en önemli şehirlerinden biri olan Trabzon’da bulunan arsa ise 134 metrekare ve yalnızca 13 bin 500 TL‘ye ihaleye çıkacak.