Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’da akılalmaz olay: Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp…

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi’nin zabıta
Şanlıurafa'da akılalmaz olay: Bozuk etleri çamaşır suyu ile yıkayıp...

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi’nin zabıta ekipleri yaptıkları denetimde bir lokantada akılalmaz bir olay ile karşılaştı. Ekipler lokantada bozuk olduğunu tespit ettikleri tavuk etlerinin çamaşır suyu içinde olduğunu görünce şoke oldu. Yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçiren ekipler işletme sahibine cezai işlem uyguladı. Öte yandan, lokanta sahiplerinin çamaşır suyunda bekletilmiş bozuk etleri yıkayarak müşterilere servis ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesindeki bir lokantada yaptıkları denetimde akılalmaz bir olay ile karşı karşıya kaldı. Lokantayı denetleyen ekipler, mutfakta çamaşır suyunun içerisinde tavuk etlerinin bekletildiğini tespit etti.

7085569.jpg

Tavuk etlerinin bozuk olduğunu belirleyen ekipler, gözlerine inanamadı. Lokantada yapılan genel aramada, bu şekilde olan yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçirildi.

7085570.jpg

El konulan etler, şehir çöplüğüne götürülerek imha edilirken işletme sahibine cezai işlem uygulandı. Lokantadaki bozuk etlerin bir süre çamaşır suyunda bekletildikten sonra suyla durulanıp yemek olarak müşterilere yedirildiği öğrenildi.

7085567.jpg
7085566.jpg