Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin: Mazbata tamam, sıra Şeyma Döğücü devri

CHP’nin ilk kez seçim

CHP’nin ilk kez seçim kazandığı yerler arasında 2008’de ilçe statüsüne kavuşan Sancaktepe de var.Alper Yeğin yüzde 50’nin üzerinde oy aldı. Gece geç saatlere kadar ilçenin dört bir yanında büyük coşkulu kutlamalar vardı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin: Mazbata tamam, sıra Şeyma Döğücü devri

Sancaktepe halkına teşekkür eden yeni belediye başkanı Alper Yeğin, “Değişim ve liyakat kazandı. Sancaktepelilere hizmet dönemi hayırlı olsun” dedi.

Yüce dinimiz ve maneviyattan uzak olan bu davranışı “Gavura kızıp orucunu bozmak” demektir!
Öte yandan, Ak partinin tüm programlarında dini duyguları ile ön plana çıkan hukukçu Şeyma Döğücü, aslında belediyeciliğini partisi sayesinde yürüttü. Ancak sürdürmek kişilik başarısına bağlı olması nedeniyle belediye başkanlığını kaybetti. Sancaktepe halkı Şeyma Döğücü hakkında “kibirli ve egolu biriydi” dediği kaydedildi. Sancaktepede yaşayanların:”Biz ona değil Ak partiye oy vermiştik” dedikleri öğrenildi.


Ayrıca seçimi kaybeden Şeyma Döğücü’nün bu başarısızlığından dolayı özür dilemek ve ders almak yerine bir de ilçedeki iftar çadırını kaldırması iddiaları güçlendirdi. Oy yoksa çadır da yok diyen kişi hakkında vatandaşlar, Yüce dinimiz ve maneviyattan uzak olan bu davranışı “Gavura kızıp orucunu bozmak” demektir, denildiği kaydedild