Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OHA Diyorum, ara verdi! Türkiye’nin en büyük YouTube kanalı ‘OHA Diyorum’ çekimlere ara verdi

Türkiye’nin ilk YouTube kanallarından

Türkiye’nin ilk YouTube kanallarından biri olan ve aynı zamanda 5,6 milyon aboneye sahip YouTube kanalı OHA Diyorum, belirsiz süreliğine video çıkarmaya ara verdiğini duyurdu. Ekip, yayınladıkları videoyla durumun sebeplerini açıkladı.

Türkiye'nin en büyük YouTube kanallarından OHA Diyorum, çekimlere ara verdiğini duyurdu
  • Türkiye’de ilk kurulan YouTube kanallarından biri olan OHA Diyorum, bugün takipçilerini üzecek bir açıklama yaptı. Kanalın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda ara verildiği ifade edildi.
  • OHA Diyorum, “Belirsiz Bir Zamana Kadar Güle Güle” isimli bir video paylaşarak kararı duyurdu. Kanalın tamamen kapatılmadığı ancak bir süreliğine videolara ara verildiği ifade edildi.

ARA VERME SEBEPLERİ

  • Açıklamalarda video çekmeye ara verme kararının “daha iyisini yapmak için” olduğu ifadeleri kullanıldı. Ekipten Melih Abuaf, son dönemde hakkını veremediklerini düşündüğünü ifade etti. Ayrıca yemek videolarının kendilerini zorladığını da belirtti.
  • Eskileri bırakmak istediklerini, ekonomik şartların zorluk yarattığını, büyüme gerçekleşmediğini ve tüm bunları düzeltmek için böyle bir karar aldıklarını da ekledi. Kanalın ne zaman döneceğine dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.