Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nuri Alço öldü (Nuri Alço hastaneye kaldırıldı!) mü? Nuri Alço öldü yoğun bakımda!

Yeşilçam’ın duayen oyuncusu Nuri

Yeşilçam’ın duayen oyuncusu Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço’nun yaptığı açıklamaya göre usta sanatçı, yoğun bakımda tutuluyor. İşte detaylar…

Usta oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Yoğun bakıma alındı

Bayram tatili için Eskişehir’e giden 72 yaşındaki Nuri Alço, dün fenalaşınca eşi tarafından hastaneye kaldırıldı. Kontroller sonrası beyninde pıhtı attığı belirlenen oyuncu yoğun bakımda tedaviye alındı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşan Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, şunları söyledi: “Nuri dün gece nefes alamamaya başladı. Kalp kapakçığı değiştiği için kalbiyle ilgili rahatsızlandı sandım ama boş boş bakıyordu, hafıza kaybı da başladı. Beni tanımadı ve ‘Nerdeyim?’ demeye de başladı. Ambulans çağırmamı istedi. Hemen hastaneye kaldırdım. Pıhtı attığı için hafıza kaybı yaşamış.”

“KENDİNE GELDİ, HAFIZASI YERİNDE”

Hastanede yoğun bakıma alınan Nuri Alço’nun ameliyata alınmasına şimdilik gerek duyulmadığını belirten Burcu Alço “Şimdi gözlem altında… Yoğun bakımda tutuluyor. Kendine geldi, hafızası yerinde… Kan sulandırıcı hap kullanıyordu. Her gün hapını ben içiriyordum. Ben 10 gündür Eskişehir’deyim. İhmal etmiş, o yüzden böyle bir sorun yaşadık sanırım. Çok şükür iyi şimdi iyi…” diye konuştu.