Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Cemcir’den Ahmet Kural’a şok sözler! Zeytin dalı uzatmıştı, bu kez kapıyı kapattı

Düğün daveti nedeniyle araları

Düğün daveti nedeniyle araları açılan Murat Cemcir ile Ahmet Kural’ın küs olmaları, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Daha önce eski yakın arkadaşı Ahmet Kural’a zeytin dalı uzatan Murat Cemcir, bu kez kapıları kapatan yeni bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

Murat Cemcir'den Ahmet Kural hakkında şoke eden sözler! Zeytin dalı uzatmıştı, bu kez kapıyı kapattı

Çağlar Ertuğrul ve Ceyla Odman’ı aynı sahnede buluşturan ‘Override’ oyununun Kadıköy DasDas’da galaya katılan Murat Cemcir, magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti.

Oyunu değerlendiren ünlü oyuncu, “Çok değişik bir oyundu. Çok sevdim ve çok şaşırdım, harika iş çıkarmışlar. O kadar çok etkilendim ki bir ara çip taktırmayı falan düşündüm” dedi.

“GELEN YORUMLARI OKUMUYORUM”

Teknolojiye bakış açısını anlatan 47 yaşındaki oyuncu, “Teknoloji başa bela bir duruma geldi, eskiden öyle değildi. Şu anda her anımızı birbirimize bildirmek zorundayız. Her şeyimizi göstermek zorundayız. İnsanlar gösterdiğimiz masum şeylerle ilgili bile her şeyi söyleme hakkını kendilerinde görebiliyorlar. Haliyle bu yorumları görüp etkileniyorsun ama artık okumuyorum gelen yorumları” şeklinde konuştu.

GÜZELLİK SALONU AÇACAK MI?

Tele1’de yer alan habere göre, geçen haftalarda yaptığı, “Yasemin Allen ile güzellik salonu açacağız. Aslında güzellik salonu zincirini açacağı” şeklindeki açıklaması hatırlatılan Murat Cemcir, “Onu ciddiye aldı gazeteci arkadaşlar ama tabii ki yok öyle bir şey. Benim güzellik merkezi ile ne işim olur, ben aynaya bile bakmıyorum” cevabını verdi.

MURAT CEMCİR İLE AHMET KURAL KÜS MÜ?

Bir süredir arasının açık olduğu Ahmet Kural’ın başrolünde yer aldığı ‘Efsane’ adlı sinema filmini izleyemediğini belirten Murat Cemcir, “Ben kimseyle küsmem. Ben dururum, insanlar bana küser, sonra da geri gelirler, Ahmet gelmedi ama. Ahmet çok sevdiğim eski bir arkadaşım, bundan sonra da öyle kalacak. İnsanların hayatlarına birileri girer ve sonra gider. Ahmet ile yollarımızın tekrar kesişmesine gerek de yok” ifadelerini kullandı.