Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet İttifakı’ndan görkemli kapanış

Millet İttifakı’nın son mitingi

Millet İttifakı’nın son mitingi Ankara’daki Tandoğan Meydanı’ndaydı. “Ciddi istihbarat” nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu kürsüye çelik yelekle çıktı. Alandaki yüz binler, İzmir Marşı’nı okudu. “Siz mi beni korkutacaksınız hodri meydan” diyen Kılıçdaroğlu, “Milletime güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'ndan görkemli kapanış

Millet İttifakı’nın liderleri seçim öncesi son mitinglerini başkentte, 6 farklı partiyi destekleyen yüz binlerce yurttaşın önünde, “bahar havası”yla yaptı. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tüm sandıklarda temsilcimiz var. Bahar havası içinde sandığa gidin. Türkiye’de şenlik havası olsun” çağrısını yaptı.

Yoğun yağış altında kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

ŞENLİK HAVASI OLSUN: Bu ülke için çalışacağım. Bu ülkenin gençleri ve kadınları otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştirecek. Bütün Türkiye’yi Mustafa Kemal’in Türkiye’si yapacağız. Bayram havası içinde sandığa gideceğiz. 1.5 yıldır sandık güvenliği için çalışıyoruz. Bahar havası içinde sandığa gidin. Türkiye’de şenlik havası olsun. 

SARAY ALIŞKANLIĞIM YOK: Sinan Ateş’in katillerini kulaklarından tutup adalete teslim edeceğim. Benim saraylarda oturma alışkanlığım yok. Ankara’nın seymenleriyle beraber Gazi Mustafa Kemal’in Çankaya Köşkü’ne gideceğim. Çankaya Köşkü halkın köşküdür. Saraylar vız gelir. Sizler gibi yaşayacağım. 

HALKA GÜVENİYORUM: Sınırları yol geçen hanına döndürdüler. Suriyelileri en geç 2 yılda göndereceğiz. Türkiye’yi beşli çetelerden kurtaracağız. Onlar Saray’a güveniyor, Bay Kemal halka, size güveniyor. 

NE EZEN NE EZİLEN: Bu ülkeye adaleti getireceğim. Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen getireceğiz. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşayacağız. Bir çocuğun bile yatağa aç girmediği, kimsenin suyunun kesilmediği bir ülke olacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile sahneye çıkan gazi Hüseyin Özlük ise “Millet İttifakı’na destek verdiğimiz için bize terörist diyenler aynaya baktıklarında Gaffar Okkan’ı görecekler” tepkisini gösterdi.