Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi

14 Mayıs seçimlerinde Meral

14 Mayıs seçimlerinde Meral Akşener, ittifaktan aday olacak isim üzerine anlaşmazlık yaşadığı masadan kalkmış görüşmeler sonucu ise masaya geri dönmüştü. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda seçimi kazanamayınca 6’lı masanın liderleri bugün bir araya geldi. Akşener’in yüzündeki ifade kameralara yansıdı. İkinci tur öncesi seçim kampanyasında ele alınacak stratejinin masaya yatırıldığı toplantıda sona ererken, toplantıya ilişkin yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi

14 Mayıs seçimleri öncesinde 6’lı masada peş peşe anlaşmazlıklar meydana gelmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘İlk turda seçimi kazanacak’ bir ismin aday olması gerektiğini özellikle vurgulayarak, ABB Başkanı Mansur Yavaş ya da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday olarak önermişti.

Bu isimlerin masada kabul edilmemesinin ardından Akşener, masadan kalkmıştı. Tüm bu olayların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olmuş ve 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen ilk turda seçimi kazanamamıştı. Liderler bugün, Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde CHP binasında bir araya geldi.

Akşener’in aracın içerisindeyken ki yüz ifadesi ise kameralara yansıdı. 

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi - Resim : 1

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi genel başkanları, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi - Resim : 2Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılıyor.

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi - Resim : 3İkinci tur öncesi seçim kampanyasında ele alınacak stratejinin masaya yatırıldığı toplantıda sona erdi.

Millet İttifakı Genel Başkanları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ev sahipliğinde yapılan toplantı sona erdi - Resim : 4

Toplantıda, 14 Mayıs günü yapılan seçimlerin sonuçları değerlendirilirken ayrıca 28 Mayıs günü yapılacak olan ikinci tur seçimleri için yürütülecek olan seçim stratejisi ve kampanya çalışmaları görüşüldü.

Toplantıya ilişkin yazılı açıklama yapılması bekleniyor…