Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji uyardı: Yurdun tamamı yağışa teslim!

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre;

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Diyarbakır ve Erzurum çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, Antalya’nın doğu ilçelerinde, Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olacak.

Meteoroloji'den kritik uyarı: Yurdun tamamı yağışa teslim!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Diyarbakır ve Erzurum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak gece saatlerinden sonra Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ile Erzurum çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; sabah saatlerinde Antalya’nın doğu ilçelerinde, gece saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların sabah saatlerinde Antalya’nın doğu ilçelerinde, gece saatlerinden sonra Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı sel su baskını ulaşımda aksamalar gibi dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

2 OCAK 2024 SALI GÜNÜ

1-002.jpg

3 OCAK 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

4 OCAK 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

5 OCAK 2024 CUMA GÜNÜ

1-005.jpg

6 OCAK 2024 CUMARTESİ GÜNÜ

1-006.jpg