Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Böylesi görülmemişti! İşte masadaki rakam…

Memur maaş zammı ile

Memur maaş zammı ile SGK, Bağ-Kur, memur emeklisi maaş zammı için milyonlarca vatandaş temmuzu beklemeye başladı. Memur maaşlarına yansıyacak zammın % 45 olması öngörülürken seçim sonuçları ne olursa olsun en düşük memur maaşının da 22 bin lira düzeyine yükselmesi tahmin ediliyor. Emekli maaşı zam miktarı için de Türkiye tarihinde ilk kez kademeli zam artışı masaya geldi. İşte memur maaşı ile emekli maaşı ile ilgili temmuz zammı ile ilgili 28 Mayıs seçiminden önce yaşanan son gelişmeler…

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Böylesi görülmemişti! İşte masadaki rakam... - Resim: 1

Emekli ve memurlar zamlı maaşları için dört gözle temmuz ayını bekliyor. Beklenen zam oranı % 45… Peki bu orana göre maaşlarda ne kadar olacak? Memurların gözü kulağı Temmuz ayında açıklanacak enflasyon oranına çevrildi.

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Böylesi görülmemişti! İşte masadaki rakam... - Resim: 2

Toplu sözleşme, 6 aylık enflasyon oranı ve refah payı derken memur maaşlarına yansıyacak zammın % 45 olması tahmin ediliyor.

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Böylesi görülmemişti! İşte masadaki rakam... - Resim: 3

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 22 BİN TL
14 Mayıs seçim süreci döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük memur maaşının 11 bin 848 liradan 22 bin liraya yükseltileceğini söyledi. Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu da seçilmesi durumunda en düşük memur maaşının net 21 bin 265 olacağını vadetmişti.

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Böylesi görülmemişti! İşte masadaki rakam... - Resim: 4

POLİS MAAŞININ 26 Bİ 441 TL OLMASI BEKLENİYOR
Peki diğer memur maaşları hangi oranda ve ne kadar artacak? Memur maaş artış beklentisi yüzde 45 işte buna göre bir öğretmen 15 bin 793 TL maaş alırken yapılması beklenen zamla birlikte 22 bin 900 TL alacak. 15 bin 611 TL olan hemşire maaşı ise 22 bin 636 TL’ye yükselecek. 18 bin 235 TL alan polislerin maaşının ise temmuz ayında 26 bin 441 TL olması bekleniyor.