Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memet Ökten kimdir? Malatya Pötürgeli Mehmet Ökten hayatı

Kapalı kapılar arkasında olmasına

Kapalı kapılar arkasında olmasına rağmen itibarını cezaevinde kazanan Mehmet Ökten kimdir? Hayatı ve biyografisi ile merak edilen Mehmet Ökten içeriğimizde yer almaktadır.

Pötürgeli Mehmet Ökten hayırsever, kanaat önderi bir kişiliğe sahiptir. Özellikle dijital ortamlarda adını kabadayılığı ile değil hayırsever olması, saygınlığı ve yaşam mücadelesi ile kazanmıştır.

Hayırsever bir iş adamı olarak insan hayatına önem veren bir kişiliğe sahiptir. Turizm, inşaat ve teknoloji sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Kabadayı kimliğine rağmen korkudan değil saygıdan eli öpülen kişiler arasında olan Mehmet Ökten itibarının büyük kısmını cezaevinde kazanmıştır.

Mehmet Ökten Aslen Nereli?

Hayatının neredeyse tamamını cezaevinde geçiren Mehmet Ökten itibarını burada kazanmıştır. Herkesin abi diye hitap ettiği saygın biridir. Yaşamına saygı duyan herkes ona abi diye hitap etmektedir. Cezaevi hayatı ile yaşadıkları sonrası özellikle sosyal medyada ismi çok paylaşılmaktadır. Bu sebeple merak konusu olan sayın Memet Ökten, araştırmaya konu olmaktadır.

Mehmet Ökten Kimdir?

Yapılan paylaşımlarda Mehmet Ökten olarak bilinmektedir. Ancak asıl ismi Memet’tir. Onu tanıyan tanımayan herkes Mehmet diye bilir. Cezaevindeki ünü ile tanınmıştır. Gençliğini yaşayamadan cezaevine girmiştir. Ancak adı yürüyen bir kabadayı olarak gösterilmektedir. Özellikle Mehmet Ökten neden hapse girdimerak konularının başında gelmektedir.

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten Kimdir?

Abi diye hitap edilen Mehmet Ökten Aslen Malatya’lıdır. Malatya ili Pötürge ilçesinden olduğu bilinmektedir. Bu sebeple bu bölgenin bir insanı olarak buraya tarz bir karaktere sahiptir. Bununla birlikte sosyal medyada çok bilinmesine karşın medyatik birisi olduğunu söylemek yanlıştır. Özellikle kendisi hakkında çok az bir bilgi bulunmaktadır. Bunun en büyük sebebi ise dış dünyadan arınmış olması ve hayatının büyük kısmını cezaevinde geçirmiş olmasıdır.

33 Yıllık Cezaevi Hayatı Bulunmaktadır

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten namı cezaevinde yürümüştür. Zira 33 yılı cezaevinde geçmiş biridir. Hatta 21 yılı kesintisiz olarak cezaevinde geçen Ökten’den bahsetmek doğru olur. Cezaevine attığı ilk adımdan bu yana kişiliğinden hiçbir ödün vermeden, kaybetmeden bu günlere gelmiştir. Öyle ki sevgi doludur. Yardımseverdir. Bu özelliğini her zaman korumuştur. Bu özellikleri ona saygı duyulmasını sağlamıştır. Özellikle cezaevinde itibar sağlamış, saygı duyulan biri haline getirmiştir.

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten Kimdir?

Birçok kişi yaşamı ile hayatını merak ettiği Mehmet Ökten’in neden cezaevinde olduğunu araştırmaktadır. Kendisinin farklı suçları vardır. Bu sebeple cezaevine girmiş ve hayatını yaşayamamıştır. Yine de kapalı kapılar ve duvarlar arkasından ismini tüm Türkiye’ye duyurmuştur. Kabadayı kimliği bulunsa da kendi çok dost canlısı biridir. Medyadan uzak durmaktadır. Bu durumun sebebinin ise iyiliği ve insan hayatına verdiği önem ve yardımseverliği olarak gösterilmektedir.

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten Kimdir?

Mehmet Ökten Kaç Yaşında?

Takipçileri en çok Mehmet Ökten kaç yaşında sorgusu yapmaktadır. Ancak doğum tarihi ile yaşı bilinmemektedir. Zira kendisi hakkında çok bir bilgi bulunmamaktadır. Instagram ile kendisine hayranları için bir sosyal medya sayfası açılmıştır.

Siyasi olarak Demokrat Parti geçmişi bulunmaktadır.