Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MasterChef’te haftanın kaptanları belli oldu

MasterChef’te mavi takım ve

MasterChef’te mavi takım ve kırmızı takım kaptanını belirlemek üzere kaptanlık oyunu oynandı. Finale doğru adım adım yaklaşılan MasterChef’te yarışmacılar en yüksek performanslarını tabaklarına yansıtmaya çalışıyor. Bu hafta oynanan eleme oyunu Cemre’nin elenmesiyle sonuçlandı. MasterChef mavi takım kaptanı ve kırmızı takım kaptanı belli oldu.

MasterChef'te haftanın kaptanları belli oldu

MasterChef All Star’ın son bölümünde yarışmacılar kaptanlık oyunu için önlüklerini giydi. Gecenin sonunda en başarılı tabağı çıkararak mavi takımın kaptanı olan isim Eren oldu.

Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef All Star’da yeni haftanın mavi ve kırmızı takımlarının belli oldu. Şefler kaptanlık mücadelesi için yarışmacılardan 20 adet midye dolma yapmalarını istedi.

Şef Somer Sivrioğlu, oyun öncesindeki değerlendirmelerde, Esra’nın toplamda 11 kez potaya girdiğini, bir kez daha potaya girerse MasterChef tarihinin rekorunu kıracağını söyledi. Sivrioğlu esprili bir dille “Galiba herkes sana destek olmak istiyor” dedi.

Kaptanlık oyununda ilk turu kazanan üç yarışmacı Esra, Kıvanç ve Eren oldu. Bu üç yarışmacı ikinci tura yükselerek, Meksika sokak yemeklerinden ‘Churros’ yaptı.

Gecenin sonunda en başarılı tabağı çıkararak mavi takımın kaptanı olan isim Eren oldu. Eren, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara’yı seçti.

Mavi Takım

Eren
Sergen
Esra
Batuhan
Hasan

Kırmızı Takım

Dilara
Tahsin
Barbaros
Kıvanç

Kırmızı takımın kaptanı Dilara ve mavi takımın kaptanı Eren kaptanlık düellosunda, gözleri kapalı bir biçimde önlerine getirilen ürünleri tahmin etmeye çalıştı. İlk etap berabere biterken, ikincisinde ise skor 5-1 oldu. Kazanan kırmızı takımın kaptanı Dilara oldu.

Böylece kırmızı takım, yarın oynanacak takım oyununda, her turdaki yaratıcılık oyununda iki malzemeden birini hangi turda kullanmak istediklerine karar verebilecek.